Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

termostat ?

Featured Replies

Napisano

Witam ostatnio chciałem pokasować błędy poprzez odłączenie klemy, no i po paru godzinkach stania podłączyłem kleme spowrotem ale niestety samochód nie potrafi się zagrzać do włączenia wentylatotra. Zaraz za połową wskazówka opada o 2 mm i potem znów wraca na 1 mm za połowę i tak cały czas.

Co to może być ? Pozdrawiam

Napisano

> Witam ostatnio chciałem pokasować błędy poprzez odłączenie klemy, no i po paru godzinkach stania

> podłączyłem kleme spowrotem ale niestety samochód nie potrafi się zagrzać do włączenia

> wentylatotra. Zaraz za połową wskazówka opada o 2 mm i potem znów wraca na 1 mm za połowę i

> tak cały czas.

> Co to może być ? Pozdrawiam

Objawy wskazują na termostat, ale pomacaj gumowe węże po odpaleniu zimnego silnika i wtedy sie dowiesz czy od razu puszcza na duży obieg.

Napisano
  • Autor

> Objawy wskazują na termostat, ale pomacaj gumowe węże po odpaleniu zimnego silnika i wtedy sie

> dowiesz czy od razu puszcza na duży obieg.

Nie puszcza już sprawdzałem smile.gif najpierw mały się nagrzewa a potem duży...

Napisano

> Nie puszcza już sprawdzałem najpierw mały się nagrzewa a potem duży...

Jak się dobrze nagrzewa a nie przegrzewa, silnik pracuje normalnie, obroty ma stabilne, płynu nie ubywa, itp... itd... to ja bym cieszył sie z jazdy.

Napisano
  • Autor

> Jak się dobrze nagrzewa a nie przegrzewa, silnik pracuje normalnie, obroty ma stabilne, płynu nie

> ubywa, itp... itd... to ja bym cieszył sie z jazdy.

Niby tak ale jednak te obiawy oznaczają że coś nie gra a to mi nie daje spokoju, przydał by się ktoś z oklicy bytomia może być troszkę dalsza i oblukał mojego sienolota smile.gif może ktoś chętny ? Oczywiście ja dojadę bez marudzenia smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.