Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przestawiona wskazowka

Featured Replies

Napisano

Witam

Ostatnio zapalila sie rezerwa gdy wskazowka poziomu paliwa nie opadla na czerwone pole tylko jak byla jeszcze na bialym polu podpialem pod kompa i na vagu wyszlo ze wszystkie sa dobrze ustawione a ta z paliwa jest przestawiona o nie wiele ale jednak o ta odleglosc .... na a3 net club wyczytalem zeby wyjac zegary rozebrac i delikatnie wyjac wskazowke i osadzic dobrze w nastepoujacy sposob ze podpina sie kompa maja sie ustawic wszstkie na sztorc i dopiero wtedy osadzic wskazowke tak tez zrobilem dzialalo elegancko rowniutko itp do momentu zatankowania :d zatankowalem do pierwszego "odbicia" i wskazowka znowu sie przestawila :/ po tym jak to zauwazylem znowu podpinka pod kompa no i rzeczywiscie przestawial sie o troszke mniej niz za tym pierwszym razem zeby.GIF co robic ? zeby.GIF czego to moze byc przyczyna ze to sie w ogole przestawia ? plywaka w baku czy czegos innego ? powie mze wczensiej zawsze tankowalem pod korek a gdzies uslyszalem ze to moze byc od tego teraz leje tylko do pierwszego odbicia :d

Auto to a3 z 1999 roku pytam tu bo chlopaki z a3 jakies mietkie saaa zeby.GIF

Napisano

Hi

A jak wkładałeś wskazówkę to wchodziła ona na tą igłę z oporem??? wiesz o co mi chodzi???

bo może jest tak że ona się sama przestawia dobijając do jakiejś obudowy wskaźnika...

nie wiem czy dobrze myślę ale może ona się mimowolnie obraca na ośce jeśli nie jest dobrze osadzna

A jeszcze jedno...

np w prędkościomierzu jest chyba taka igiełka przy watości "0" ograniczająca zejście a w wskaźniku paliwa też jest??? np że ona do samego zera nie schodzi tylko hamuje wskazówkę??

Napisano
  • Autor

wlasnie tez sie nad tym zastanawialem ...

ogranicznikow taki jak np w seju mialem nie ma sa puste tarczki na kazdym ze wskaznikow poprostu opada i tyle zeby.GIF

znalazlem szpeca od licnzikow gosciu z a3 net club dobry w fachu i naczytalem sie ze ten tym zegarow co mam u siebie czyli jager psuly sie silniczki i to jest najprawdopodobniej powodem :d przed wyslaniem mu budzika napisze wlasnie o tym co Ty napisales czy to czasem moze nie byc przyczyna zeby.GIF

dzieks grinser006.gif

Napisano

ok.gif

pamiętaj żeby bez budzika nie jeździć bo poducha Ci się będzie później paliła do skasowania błędu Vagiem smile.gif ale to pewno wiesz smile.gif

Napisano

> tak tak wiem ale vag pod reka tazke

no to luuzik smile.gif przybornik kierocy audi musi być

faktycznie jakoś mnie wczoraj zaćmiło, bo w mojej A4 też nie mam tych ograniczników opadania wskazówki jak np w seju ale może poprostu mechanicznie coś w samym wskaźniku poszło

mam nadzieję że kolo zrobi Ci ten licznik... daj znać później co pomodził i czy wszystko oki

Napisano

> pytam tu bo chlopaki z a3 jakies mietkie saaa

No to wal sie wpysk.gif nic Ci nie pomogę zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> No to wal sie nic Ci nie pomogę

nie chodiz mi o czas odpowiedzi po paru dniach itp a na ak odpowiedz w momencie zeby.GIF

aha a moze wiesz :d musze znalesc gdzie wchodzi ta rureczka ktora kapie woda z klimy :d tzn czy ona wchodzi gdzies do srodka do karoserii i jak sie od niej dostac zeby.GIF bo u mnie w pracy po montazu deski rozdz. w 500/Ka podlaczmu taka rurke i ona jest przy tunelu srodkowym pod nogami pasazera a tu nie wiem za co sie zlapac i gdzie tego szukac zeby.GIF

a muszem bo dostalem od kolegi spec. srodk ido ogrzybiana klimy no i trzeba tam na fukac tego zeby.GIF

Napisano

Napisz bardziej zrozumiałym językiem???

czytałem to 7 razy ale nie łapie wogóle ocb

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> I jak??

licznik naprawiony jednak robie testy bo mam male "ale" w tej sprawie tzn mysle ze nie do konca naprawione wiec nie dawalem znac 270751858-jezyk.gifzlosnik.gif okaze sie przy tankowaniu do pelna to jest jutro badz pojotrze take wtedy zdam relacje zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.