Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[H] Pokrywka filtra kabinowego

Featured Replies

Napisano

Oreintuje sie moze ktos czy pokrywka filtra kabinowego jest identyczna dla wersji z kierownica po prawej i lewej stronie? Moze ewentulanie ktos zna jakis szrot gdzie mozna cos takiego znalezc bo ja niestety jakos nie moge. ASO chce pokrywke sprzedac z obudowa silnika za 180 PLN wiec troche odpada frown.gif za wszelkie informacje i namiary bede niezmiernie wdzieczny.

Pozdrawiam

Paweł

Napisano

Pokrywka jest inna.

W Twoim przypadku ma numer 18 08 903 i kosztuje w ASO... ok. 90zł oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

90 PLN to jeszcze przezyje. Jak tata byl w ASO to mu mily pan powiedzla 180 razem z obudowa wiatraka yikes.gif bo inaczej nie ma. Niestety alledrogo nic nie mowi a ludzie do ktorych dzwonilem chca mi sprzedac cala nagrzewnice smile.gif. pomijajac powyzsze czy mozliwe zeby w okolicach filtra kabinowego gromadzila sie woda czy to anormalne? bo sie zastanawiam czy urwane zaczepy przy pokrywce powoduja jakies przecieki na wykladzine frown.gif

Pozdr

Paweł

Napisano
  • Autor

a orientujesz sie moze czy jesli czesc w EPC ma wlasny nr katalogowy to ASO moze ja sprzedac osobno? bo dzwonilem do dwoch i w obu przypadkach chca mi sprzedac z jakas dodatkowa obudowa za 180 PLN.

Pozdr

Paweł

Napisano

Oczywiście, że mogą osobno. Ale po co sprzedawać za 90, jak można wcisnąć za 180.

Napisano
  • Autor

> Oczywiście, że mogą osobno. Ale po co sprzedawać za 90, jak można wcisnąć za 180.

ok. a czy jest jakas szansa zeby wymusic na ASO sprzedaz osobno? czy nalezy jedynie liczyc na dobra wole sprzedawcy?

Pozdrawiam

Paweł

Napisano

Podaj im numer, spytaj ile kosztuje i powiedz, że chcesz część o tym numerze.

Zakładam, że klimę masz.

Z resztą nie wiem, po co oni chcą sprzedawać osłonę z silnikiem wentylatora. Przecież to całkiem inna część.

Napisano
  • Autor

klima obecna na pokladzie smile.gif jeszcze moze wiesz czy dla klimatronica nr katalogowy pokrywki jest identyczny jak dla klimy manualnej?

Pozdr

Paweł

Napisano

Nie, jest tylko rozróżnienie na klimę i bez klimy.

Zobacz sobie jak to wygląda:

283741274-pokrywka.GIF

Patrząc po cenach, chyba chcą ci sprzedać jedynkę (nr 68 02 059).

Dwójka kosztuje ponad 700zł, więc to na pewno nie to.

A Tobie jest potrzebna trójka. Gdzie jedno, a gdzie drugie.

post-53490-14352507986553_thumb.gif

Napisano
  • Autor

jutro zadzwonie do aso i sie dowiem o konkretna czesc. doadtkowo rzucilem vin w epc i mi wyrzuca nr 68 08 608. jak dla mnie obie klapki sa identyczne. i nie moge znalezc roznic miedzy ta co Ty wrzuciles i ta ktora wyplulo epc z filtrem vin.

Pozdr

Paweł

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.