Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Potrzebne wymiary dystansow

Featured Replies

Napisano

wiem ze juz bylo nie raz ale na szukajce nie moglem znalezc. Potrzebuje wymiary dystansow. Wielkie dzieki.

Napisano
  • Autor

> taki rysunek ktos kiedys wrzucil na forum

Dzieki bow.gif

Napisano

o to, ze otwor w feldze i dystansie powinien miec 58,1mm, gdyz wypust centrujacy pierscienia w piascie i pierscienia w dystansie maja 58mm.

zeby zalozyc felge na dystans i dystans na piaste - musi byc ta ronica. jak tokarz zrobi na rowno, to bedzie klopot z zalozeniem.

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Sorka ze odnawiam temat ale wrocilem od tokarza i mowi ze sie nie da tak wytoczyc ze wzgledu na wymiary....

Mozecie obrobic ten rysunek (przygotowac) go na dystans 10mm i 5mm ?? i albo tutaj wrzuc albo na meila?Z gory gratki

Napisano

Kolego, tu masz rysunek techniczny dystansu z kołnierzem centrującym. Kołnierz stosuje się w dystansach o minimalnej grubości 15mm. Do 5-10mm dystansu nie da się wykonać kołnierza z tego co mi wiadomo, ponieważ jest to technicznie i praktycznie niewykonalne (napewno w 5mm dystansie), bo kołnierz nie miałby za bardzo czego się trzymać 270751858-jezyk.gif jak chcesz 5 mm to kup z poloneza bodajże zeby.GIF a 10mm dystans to nie wiem czy idzie zrobić z kołnierzem...

Napisano

> a 10mm dystans to nie wiem czy idzie zrobić z kołnierzem...

idzie zrobić i chyba przy najbliższej okazji zmiany kół obfoce go z każdej strony, żeby nie było wątpliwości....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.