Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stary motorower

Featured Replies

Napisano

Witam,

W celach nauki pracy "na żywym" pacjencie planuję zakup komara z początku produkcji. Mam na myśli 1960-1965r. komar230_012.jpg

Następny cel to większy motocykl lub samochód. (szkoda byloby popsuc jakiegoś pięknego klasyka przez brak umiejętności)

Mam więc pytanie.

Jak się ma rejestracja pojazdu który np. nie ma dowodu rejestracyjnego ale ma umowę, tab. rejestracyjną itp. Lub brak innego "kwita"

Pytanie drugie.

Czy jest możliwość i czy warto rejestrować jako pojazd zabytkowy. W końcu celuję w pojazd prawie pięćdziesiąt letni..Remont miałby spowodować powrót do stanu pierwotnego np: przykładowy efekt koncowy

Może macie jeszcze jakieś rady?

Pozdarwiam pub2.gif

Napisano

Siamano.

Jestem za ok.gif, Ja równiez zajmuje sie czasami tego typu relaksem hehe. Bawiłem sie w motorki tak zeby spróbować kilka technik i przy okazji się czegoś nauczyć. Teraz się wziąłem za samochody ale nie bawię sie aż tak szczegułowo tzn. na pewno nie bedzie to idealne z fabryka, ma tylko ją przypominać ale smigac jak dzisiejsze autka. Rejestruje normalnie, szkoda kaski bo to nie tanie jest z tego co się dowiedziałem. Jak będziesz chciał to coś sprzedać to następny właściciel zadecyduje czy na normalne czy na zabytek tablice. A jeżeli chodzi o rejestracje to radzę się przejśc do urzędu gdzie rejestrója i sie dopytac co i jak , Tak otrzymasz info pewne.

Pozdrawiam MuleZ

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.