Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kable pod stacyjka

Featured Replies

Napisano

Witam jestem swiezo upieczonym wlascicielem Uno 1.4i.e.s rocznik 98 i pare dni temu w nocy chcieli mi go ukrasc wyciagneli szybe,wyrwali klamke i powyciagali wszystkie przewody pod stacyjka i tu mam pytanie czy moglby mi ktos podac schemat jak podlaczyc spowrotem te kable do kostki? w ksiazce serwisowej tego nie znalazlem :/

Napisano

uzupełnij profil i powiedz skąd jesteś to może trafi się jakiś miły klubowicz co Ci to pomoże poskładać

Napisano
  • Autor

Myslalem ze to nie bedzie problem znalezc takie info na forum uno bo jak mi mechanik powiedzial ze mam 50zl zaplacic za wsadzenie 5 kabelkow to mnie zatkalo.

Napisano
  • Autor

to czekam, Z góry dziękuje:)

ps nie wiem czy to bedzie mialo jakies znaczenie co do tych kabli ale moje uno jest na gaz

Napisano
  • Autor

no wlasnie on ma taka specjalna blokade (pewnie dlatego nie zostal skradziony) ze najpierw raz przekrecam kluczyk,naciskam pedal hamulca i wciskam taki ukryty maly przycisk i dopiero wtedy zapala auto.

Napisano

Daruj sobie szczegóły bo techniczny jest ogólnodostępny. Alarm jeśli jest podłączony to w dalszej części wiązki a nie zaraz przy kostkach. Zresztą to od razu widać, że coś jest modzone. Popstrykam jutro kostki i po kolorkach kabli sobie sprawdzisz co i jak.

Napisano

> tu mam pytanie czy moglby mi ktos podac schemat jak podlaczyc spowrotem te kable do kostki?

co do schematu - masz konto mailowe?

a fotki mam tylko takie, z okazji grzebania w instalacji smile.gif (ten wypięty przewód pomarańczowy normalnie jest w dziurce oink.gif)

283748664-DSC03804.JPG

283748664-DSC03803.JPG

283748664-DSC03810.JPG

283748664-DSC03813.JPG

mam nadzieję, że te fotki pomogą w odtworzeniu fabrycznych połączeń waytogo.gif

post-109606-14352508044998_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

zauwazylem ze nie mam tej bialej wtyczki ale udalo sie podlaczyc:) Dzieki wielkie panowie:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.