Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Drążek zmiany biegów

Featured Replies

Napisano

Witam,

Mam pytanie po sąsiedzku, oglądałem Stilo i znalazłem takie coś, czy można dostać samą tą "aluminiową nakładkę" drążka zmiany biegów, w sumie to drobnostka ale jednak, czy można to naprawić?

post-20431-14352508090031_thumb.jpg

Napisano

Ta nakładka jest plastikowa i się wyciera do białego, może dlatego ktoś urwał całkiem bo było brzydkie.

Sama nakładka nie występuje jako część zamienna tylko razem z gałką, można kupić też całą skórzaną bez tego plastiku. Sam się do takiej przymierzam bo mi białe powoli wyłazi, ale jakoś mi szkoda 150zł grinser006.gif

Tak na marginesie - ktoś wie czy ta gałka jest tylko na wcisk czy jakoś bardziej wymyślnie ją makarony zamontowali?

Napisano

> Tak na marginesie - ktoś wie czy ta gałka jest tylko na wcisk czy jakoś bardziej wymyślnie ją

> makarony zamontowali?

Niestety nie jest tak prosto ,że tylko na wcisk . Z tego co czytałem już dawno na forum to na drążku w środku gałki jest taki krzyżak i żeby zdjąć gałkę to trzeba ją po prostu rozwalić na miazgę . Lub uciąć drążek tuż pod gałką i założyć wciskową , lub przykręcaną na imbusy .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.