Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Corsa b tanczy na jezdni

Featured Replies

Napisano

witojcie

oto mialem dzisiaj okazje zrobic kilkadziesiat km corsa mojej lubej i stwierdzilem zjawisko "latania samochodu jak zyd po pustym sklepie" sprawdzielem tulejki, stbilizatory, wsio ok hmm.gif opony letnie 155/80/13 w miare dobre z wiarygodnego zrodla co moze byc powodem ??

dzieki z gory

Napisano

> witojcie

> oto mialem dzisiaj okazje zrobic kilkadziesiat km corsa mojej lubej i stwierdzilem zjawisko

> "latania samochodu jak zyd po pustym sklepie" sprawdzielem tulejki, stbilizatory, wsio ok

> opony letnie 155/80/13 w miare dobre z wiarygodnego zrodla co moze byc powodem ??

> dzieki z gory

Ale tańczy na koleinach czy w ogóle źle jedzie? Bo mi się nasuwają tulejki w tylnej belce hmm.gif

Napisano
  • Autor

ogolnie bez wzgledu na nawierchnie rodzaj opon czy pogody lata caly czas trzeba korygowac fajera ktora tez przy odpowiednie predkosci nie stawia prawie zadnego oporu (wspomagania nie ma )

Napisano

> ogolnie bez wzgledu na nawierchnie rodzaj opon czy pogody lata caly czas trzeba korygowac fajera

> ktora tez przy odpowiednie predkosci nie stawia prawie zadnego oporu (wspomagania nie ma )

Na maglownicy nie ma luzów?

Napisano
  • Autor

> Na maglownicy nie ma luzów?

no nie wyczulem confused.gif

Napisano

> no nie wyczulem

ten profil opony zabija. wczesniej mialem corse b bez wspomagania i na 195/55/15 bylo czuc ze sie kreci, ostatnio tesciowej corsa sie przejechalem i tam byly wlasnie jakies cieniutkie oponki zalozone to sie dziwilem ze tak dziwnie sie tym kreci.

Napisano

> ten profil opony zabija. wczesniej mialem corse b bez wspomagania i na 195/55/15 bylo czuc ze sie

> kreci, ostatnio tesciowej corsa sie przejechalem i tam byly wlasnie jakies cieniutkie oponki

> zalozone to sie dziwilem ze tak dziwnie sie tym kreci.

Na 155 powinna normalnie jeździć... chociaż 155 powinno być chyba z profilem 70 hmm.gif nie pamiętam jak miałem frown.gif

Napisano
  • Autor

z profilem 70 powinna byc szerokosc 165 ale przy braku wspomagania manewrowanie w ciasnych uliczkach moglo by byc dla mojej mulher.gif nieco uciazliwe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.