Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ZALAŁO MNIE...

Featured Replies

Napisano

Witam, na polu leje i leje a ja sie głowie bo w moim uniaku normalnie kałuża na podłodze z przodu a dokładniej od strony kierowcy i z tyłu po prawej stronie...dziwne to ze od strony pasażera z przodu jest suchutko jak na pustyni...glowie sie skad sie ta kałuża wzieła bo dach suchutki,uszczelki drzwi to samo,za pedałami nie widze zeby cos przemakało...nie mam pojecia skad sie tam ta woda wzieła,moze ktos tez miał taki feler niech sie podzieli jak temu zaradzic.......

Napisano

> Witam, na polu leje i leje a ja sie głowie bo w moim uniaku normalnie kałuża na podłodze z przodu a

> dokładniej od strony kierowcy i z tyłu po prawej stronie...dziwne to ze od strony pasażera z

> przodu jest suchutko jak na pustyni...glowie sie skad sie ta kałuża wzieła bo dach

> suchutki,uszczelki drzwi to samo,za pedałami nie widze zeby cos przemakało...nie mam pojecia

> skad sie tam ta woda wzieła,moze ktos tez miał taki feler niech sie podzieli jak temu

> zaradzic.......

Uszczelka przedniej szyby, antena?

Napisano

podnieś dywanik, czeka cię nie miła niespodzianka oslabiony.gif

ale spoko, blacha kosztuje 64zł za 2x1m grub. 1mm (wiem bo dzisiaj kupowałem w tym samym celu rotfl.gif), trochę zabawy ze spawarką i już nie powinno być mokro zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> A podłoga w jakim stanie?

O dziwo wiele razy ogladałem go od spodu i podloga jest w naprawde dobrym stanie ,nie zauważylem zadnych dziur czy ich zalązków....zastanawia mnie bardzo fakt ze przód od strony kierowcy stoi woda na wywanikach a od strony pasażera ani kropelki wody!...a przeciez obie strony w jednakowy sposób sa poddane warunkom pogodowym i nie jedna pożądną kałuże zaliczyły dzis....

Napisano
  • Autor

> Uszczelka przedniej szyby, antena?

nic z tych rzeczy,góra sucha...

Napisano

> O dziwo wiele razy ogladałem go od spodu i podloga jest w naprawde dobrym stanie ,nie zauważylem

> zadnych dziur czy ich zalązków....zastanawia mnie bardzo fakt ze przód od strony kierowcy stoi

> woda na wywanikach a od strony pasażera ani kropelki wody!...a przeciez obie strony w

> jednakowy sposób sa poddane warunkom pogodowym i nie jedna pożądną kałuże zaliczyły dzis....

a nie masz przypadkiem zeżartych mocowań śrub do wahacza ?

Napisano
  • Autor

> podnieś dywanik, czeka cię nie miła niespodzianka

> ale spoko, blacha kosztuje 64zł za 2x1m grub. 1mm (wiem bo dzisiaj kupowałem w tym samym celu ),

> trochę zabawy ze spawarką i już nie powinno być mokro

Echuu do blachy jeszcze sie nie dostawałem gdyby sie okazalo ze problem tkwi w podlodze to czemu mi ta woda stoi w srodku? skoro sie dostala od dołu to powinna zgodnie w prawem fizyki tamtedy sie wydostac...ja dzis miałem kałuże wczoraj mniejsza a dzis jeszcze wieksza a samochód stał na polu.....

Napisano

> Echuu do blachy jeszcze sie nie dostawałem gdyby sie okazalo ze problem tkwi w podlodze to czemu mi

> ta woda stoi w srodku? skoro sie dostala od dołu to powinna zgodnie w prawem fizyki tamtedy

> sie wydostac...ja dzis miałem kałuże wczoraj mniejsza a dzis jeszcze wieksza a samochód stał

> na polu.....

kaj ty na polu zostawiasz auto? pod dom podjedź ew do garażu i zerknij od spodu

z tą wodą to nie jest tak że ci się wyleje przez to samo miejsce którym się dostała, podłoga fabrycznie ma zagłębienia i 2 nacięcia które god knows w jakim są stanie przez co fizycznie możliwe jest żeby woda stała

Napisano
  • Autor

> a nie masz przypadkiem zeżartych mocowań śrub do wahacza ?

tego nie wiem ale komplet wachaczy mialem wymieniany w sierpniu.....

Napisano

> tego nie wiem ale komplet wachaczy mialem wymieniany w sierpniu.....

śruby w środku samochodu wychodzą dokładnie pod pedałami, jeżeli któryś otworek stał się większy niż powinien to jest to całkiem możliwe że tamtędy dostaje się woda

Napisano
  • Autor

> kaj ty na polu zostawiasz auto? pod dom podjedź ew do garażu i zerknij od spodu

jutro dokladnie oblukam co jest grane , dzieki za info....

Napisano

ja miałem dziurę po nicie w podłodze z tyłu. Po jeździe w deszczu z tyłu miałem basen, tak tą dziurką nalało się wody spineyes.gif

Napisano

U mnie kiedyś ciekło przez uszczelkę tylnych drzwi ,prawdopodobnie na łączeniu.Skleiłem te łączenie silikonem,do tego regulacja zamka i jest OK

Napisano

Sprawdź jeszcze przez bagażnik czy nie płynie jakaś ścieżka... zeby.GIF

Napisano
  • Autor

Dzieki wszystkim za info...chyba juz wiem gdzie tkwi feler smile.gif

Napisano

> Dzieki wszystkim za info...chyba juz wiem gdzie tkwi feler

a więc którędy? hmm.gif

Napisano
  • Autor

> a więc którędy?

prawdopodobnie zapchany mam odplyw z podszybia bo inne kwestie raczej odpadaja.....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.