Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co powiecie o C2 ?

Featured Replies

Napisano

Witam,

zastanawiam się nad takim autkiem - silnik benzyna (ropa odpada), niekoniecznie wersja 125 konna cool.gif (może być i 60), rocznikowo to 2006-2007.

Zastanawiam się, czy kupię coś sensownego w granicach 20k zł ?

W ofercie w 99% przypadków to auta sprowadzone - pakować się w to? Znajdę w tej kasie i roczniku zadbane auto, które nie miało wypadku ?

Jakieś przypadłości ma ten model (poza tymi które wynikają z jego gabarytów)?

Napisano

Rok temu moja żona uparła się na C2... szukaliśmy auta pół roku. Oglądaliśmy kilkanaście C2. Szukaliśmy 1.4HDi w wersji VTR i koniecznie w czarnym kolorze i obowiązkowo z klimą smile.gif dlatego szukaliśmy tak długo bo ich mało. W końcu zaczęliśmy rozglądać się za benzyną 1.4 i w dowolnym kolorze zeby.GIF Daruj sobie wersję 1.1 bo to zawalidroga i pali jak smok. Trafiliśmy też na VTS 1.6 w benzynie w idealnym stanie, bezwypadkowy ale stwierdziliśmy, że jako auto na dojazdy do pracy 6km w jedną stronę będzie to paliło z 10 a jak się poszaleje to i więcej na 100km. W dodatku była w automacie i po namyśle zrezygnowaliśmy. Chociaż po jeździe próbnej miałem banana na twarzy hehe.gif

1.4 też mistrzem sprintu nie jest, ale da się wytrzymać. Niestety po pół roku szukania i jeżdżenia po całej Polsce w poszukiwaniu bezwypadkowego egzemplarza daliśmy sobie luzu i kupilismy krajową Toyote Aygo.

C2 był drogim autem w zakupie w porównaniu do jego rozmiarów i w Polsce był rzadko kupowany. Wszystko sprowadzane i tak jak pisałem w większości auta po przejściach.

Napisano

> Witam,

> zastanawiam się nad takim autkiem - silnik benzyna (ropa odpada), niekoniecznie wersja 125 konna

> (może być i 60), rocznikowo to 2006-2007.

> Zastanawiam się, czy kupię coś sensownego w granicach 20k zł ?

> W ofercie w 99% przypadków to auta sprowadzone - pakować się w to? Znajdę w tej kasie i roczniku

> zadbane auto, które nie miało wypadku ?

> Jakieś przypadłości ma ten model (poza tymi które wynikają z jego gabarytów)?

Jeśli to górna granica, to nic z tego...1.1 to za mały do tego silniczek niestety. Osobiscie C2 szukałem, i skończyło sie na Corsie...

Napisano
  • Autor

dzięki panowie,

ja chyba clio wybiorę...2004-2005...C2 już mi pszeszło wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.