Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem mam

Featured Replies

Napisano

Witam

problem wygląda tak :

po zamknięciu auta czy to z pilota czy z klucza po ok minucie ( czasy są różne ) otwierają się zamki i okna ( nie ma zamontowanych "obcych" urządzeń w aucie alarmów i tp) samoczynnie

rozbierałem całe drzwi kierowcy ..... znalazłem jedno przetarcie kabla w przejściu słupek drzwi ale to nic nie dało , wszędzie jest sucho , centrala bez śladów uszkodzenia ( zewnętrznych ) , zamek i sterownik ze switchami działa prawidłowo

switche chyba też tzn podają sygnał nie zacinają się ....... kończą mi się pomysły

piszę tu bo Idea to hybryda i może ktoś z kolegów miał taki przypadek w swoim puntku

ok.gif

Napisano

kończą mi się pomysły

> piszę tu bo Idea to hybryda i może ktoś z kolegów miał taki przypadek w swoim puntku

Poodłączałbym wszystkie drzwi i po kolei podłączał. Jeśli to problem w drzwiach, to znajdziesz w których. Jeśli nie, to centralka czy co tam steruje tym zamkiem.

Napisano
  • Autor

> kończą mi się pomysły

> Poodłączałbym wszystkie drzwi i po kolei podłączał. Jeśli to problem w drzwiach, to znajdziesz w

> których. Jeśli nie, to centralka czy co tam steruje tym zamkiem.

odłaczenie drzwi powoduje brak reakcji zamka ok.gif

Napisano

> odłaczenie drzwi powoduje brak reakcji zamka

W sensie, że w ogóle nie masz wtedy centralnego, tak ?

Napisano
  • Autor

> W sensie, że w ogóle nie masz wtedy centralnego, tak ?

tak

Napisano

A mozesz odlaczyc tylko te przewody sterujace otwarciem centralnego zamka, czyli te co sa odpowiedzialne za podanie sygnalu otwarcia. U Ciebie C.Z. sterowany jeszcze masa czy juz zmiana rezystancji??

Jesli ktorys z tych przewodow ma gdzies jakies zwarcie, to po odlaczeniu ich od body nie powinien sie samochod otworzyc. Ale jak juz bedziesz tak sprawdzal, to moze pojedynczo przednie drzwi. Z tylu pewnie sa tylko silowniki wykonawcze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.