Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bravo HGT a może HGT TURBO?

Featured Replies

Napisano

Przedwczoraj jeszcze chciałem sprzedać tego fiacika a dziś naszły mnie takie "głupie" myśli. Silnik jest chyba ten sam co w coupe turbo, jak by tak osprzęt : turbo, intercooler i co tam jeszcze znaleąć z coupe i wstawić do bravo. Ponad 200 koników dałoby fajną dawkę adrenaliny. Czy ktoś już to przerabiał i coś o tym wie? Koszt około 2-3 tys da się przeżyć.

Napisano

Ja sie tam nie znam zlosnik.gif ale czuję że 3 tysie nie stykną oslabiony.gifgrinser006.gif

Napisano

Twoje turbo + zawieszenie+ hamulce + skrzynia + jeszcze duuużo duzo więcej, to będzie razem jakieś 3000 zł x 4 hehe.gif . Marzycielu ty zlosnik.gif

Napisano

> Twoje turbo + zawieszenie+ hamulce + skrzynia + jeszcze duuużo duzo

> więcej, to będzie razem jakieś 3000 zł x 4 . Marzycielu ty

bez przesady

Napisano

> bez przesady

Nie dużo się urwie z 12 tysiecy wink.gif

Napisano

BravoMan ma rację, silnik to nie wszystko. Do tego co wymienił, trzeba jeszcze dodać felgi i dobre opony, bo nie wiem jakie masz. Twój profil jest, delikatnie mówiąc, bardzo ubogi.

Napisano

sprzegielko tez jakies lepsze bys sie sprzydalo, zwykla chlodnica tez wieksza, nowy komputer (chyba zo do starego wgrasz nowe jezeli sie dam smile.gif), zawiecha i chamulce to juz najwazniejsze bo bezpieczenstwo. jest tego duzo. Taniej chyba wyjdzie sprzedac obesne auto i kupic tiata coupe w wesji turbo smile.gif

Napisano

większość gratów juz masz...

jeśli silnik ze skrzynią to hop siup...

Napisano

Sama wymiana osprzetu nie pomoze. Tloki nie przezyja wiecej niz 0,4 bara.Jezeli chcesz to zrobic musisz przelozyc caly silnik lub zamowic kute tloki a to juz spory wydatek. Koszt uturbienia to min 10000.

Napisano

> Koszt uturbienia to

> min 10000.

A nie mówiłem ?? smile.gif Daj sobie z tym spokój. Kup Coupe bananaevil.gifok.gifserce.gifczacha.gif

Napisano
  • Autor

Czyli suma sumarum przy następnej wizycie we Włoszech najrozsądniej poszukać silnika od Fiata coupe turbo i zafundować swap.

A może ktoś podnosił moc bravo hgt bez takich ekstremów i osiągnął jakieś sensowne wyniki?

Napisano

Uzytkownik hgtt (patrz wyzej) uturbial swoje HGT. Doskonale wie co w trawie piszczy. Jesli chcesz pompowac 0,3 to mozna probowac - powyzej to chyba kiepski.

Ja nadal jestem w trakcie uturbiania mojego 1,6 ale po przejsciach kolegi hgtt pojawil sie cien watpliwosci. Z tym ze ja chce pompowac max 0,3. Na szczescie hgtt odnalazl strone brazylijskiej firmy tuningowej gdzie znalezlismy 2 zrealizowanie projekty 1,6 turbo z cisnieniem 0,5 bara - moc silnika wyszla o ile dobrze pamietam cos kolo 196 KM - na kolach 157 KM.

pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.