Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lusterko od Regaty

Featured Replies

Napisano

Witam.

Czy ktoś próbował może zainstalować w Uno MkI lusterko wewntrzne od Regaty?? Bo mam możliwość kupienia takiego z dwiema żarówkami i zegarkiem i zastanawiam się czy warto? Jak znalazłem zdjęcia w necie to ono wydaje się troszkę duże.

Jeśli ktoś ma coś takiego zainstalowane albo ma pomysł jak by to można przykręcić w uniaku to bardzo proszę o info.

Załączone zdjęcie nie przedstawia tego które chcę kupić bo tamtego jeszcze nie widziałem(to znalazłem w sieci).

Pozdrawiam wszystkich i proszę o pomoc i opinie. blagam.gif

post-51594-14352466140677_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> w uno były bardzo podobne jak nie takie same

Tego akurat nie wiem smile.gif

ale znalazłem coś takiego

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=72686365

i wydaje mi się że to z regaty jest sporo dłuższe. Chyba że w unach były różne modele cool.gif

Jutro chyba pojadę obejrzeć to lusterko to się zastanowię, ale wydaje mi się, że mimo wszystko je wezmę i będę kombinował żeby je podłączyć, bo ostatnio zmieniłem zegarki na te z SX-a i teraz co chwila patrze na obrotomierz żeby sprawdzić która godzina wink.gif i przez to muszę sobie zainstalować jakiś zegarek, a skoro mam możliwość wrzucić coś ciekawszego to czemu nie palacz.gif

Napisano

Wydaje się być za szerokie, ale dla chcącego nic trudnego zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Wydaje się być za szerokie, ale dla chcącego nic trudnego

Bardzo możliwe, ale tak się napaliłem, że chyba jednak je wezme jeśli bedzie w dobrym stanie i w przyzwoitej cenie cool.gif

A tak przy okazji mam prośbę. Jeśli dobrze pamiętam, to Ty masz chyba jakieś takie wybajerzone lustereczko (od turbo chyba) prawda?? Mógłbyś wstawić dla mnie fotke, bo na spotach nigdy się dobrze nie przyjrzałem blush.gif a chcę je sobie porównać.

Napisano

Z tego co pamietam to w Regacie lusterko jest przyklejone do szyby, a do podsufitki przykrecany ten zestaw lapki i zegarka.

Tak wiec trzeba by rozwiazac problem skutecznego przyklejenia lusterka wstecznego do szyby.

Napisano
  • Autor

> Z tego co pamietam to w Regacie lusterko jest przyklejone do szyby, a

> do podsufitki przykrecany ten zestaw lapki i zegarka.

> Tak wiec trzeba by rozwiazac problem skutecznego przyklejenia

> lusterka wstecznego do szyby.

Lusterko juz zostało zakupione, wyczyszczone i teraz czeka tylko na montaż. cool.gif Lusterko i lampki są połączne w całość i nic na szczęście nie trzeba przyklejać. Jest dokładnie takie jak w załączniku mojego pierwszego postu.

Acha. Jeśli ktoś ma bądź wie gdzie można by znaleźć schematy elektryczne do tego lusterka to byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie info, bo ja jestem zielny jeśli chodzi o elektryczny aspekt tej sprawy i nie potrafie tego podłączyć do instalacji w samochodzie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.