Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

potrzebuje opis złacza podłaczenia diego G3 do pc

Featured Replies

Napisano

witam . Koledzy ma moze ktoś opis wyprowadzeń w wtyczce do podłaczenia Diego G3 do PC chodzi mi o linie rx tx +12v i mase. z góry wielkie Dzięki sprawa dośyć pilna

Napisano

> witam . Koledzy ma moze ktoś opis wyprowadzeń w wtyczce do podłaczenia Diego G3 do PC chodzi mi o

> linie rx tx +12v i mase. z góry wielkie Dzięki sprawa dośyć pilna

Na tacy nie podame, bo nie mam, ale dla ulatwienia powiem, ze sa identyczne jak w fejsie do STAG 300

Napisano

> Na tacy nie podame, bo nie mam, ale dla ulatwienia powiem, ze sa identyczne jak w fejsie do STAG

> 300

A tam idzie zwykły kabelek prosto w usb czy jest "po drodze" jakiś chip?

Może nie ma sensu wydawać kilkadziesiąt zł na interfejs jak można go zrobić samemu?

Niech mnie ktoś oświeci.

Napisano

> A tam idzie zwykły kabelek prosto w usb czy jest "po drodze" jakiś chip?

Jest chip ...

> Może nie ma sensu wydawać kilkadziesiąt zł na interfejs jak można go zrobić samemu?

Jak stag200/300/stag4, to wystarczy kabalek usb do tel. komórkowego w przerobioną wtyczką pasującą do kompa lpg za parę złotych.

> Niech mnie ktoś oświeci.

Nie może iść bezpośrednio choćby dlatego, że w programie do lpg wybiera się port COM, czyli albo COM albo przejściówka USB2COM ...

Napisano
  • Autor

> Jest chip ...

> Jak stag200/300/stag4, to wystarczy kabalek usb do tel. komórkowego w przerobioną wtyczką pasującą

> do kompa lpg za parę złotych.

> Nie może iść bezpośrednio choćby dlatego, że w programie do lpg wybiera się port COM, czyli albo

> COM albo przejściówka USB2COM ...

ale rozumie że interfejs obsługujący np bingo M po podłaczeniu odpowiednich przewodów lini rx tx i +12 i masa bedzie działał tak ??

Napisano

> ale rozumie że interfejs obsługujący np bingo M po podłaczeniu odpowiednich przewodów lini rx tx i +12 i masa bedzie działał tak ??

Na 99% tak.

Np. w stagu jest tak, że te interfejsy z komórek spokojnie chodzą ze stagiem 200/300 ale nie działają ze stagiem XL/50/100. Interfejs działający ze stagiem X:/50/100 działa na stagu 200/300.

Bingo M bliżej ma do staga 100, więc ze stagiem 200/300 będzie dział.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.