Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[H] Aktywacja BC (Wwa)

Featured Replies

Napisano

Kolega chciałby aktywować sobie BC, ale w którymś ASO w Warszawie krzyknęli za to 400zł grinser006.gif Teraz pojawia się pytanie, czy ktoś z Was aktywował BC w stolicy, a jeśli tak to gdzie/za ile? Z tego co wiem auto ma sterowanie na kierownicy, ale nie wiem jaki dokładnie wyświetlacz (na pewno nie kolorowy i na pewno nie ten najbiedniejszy z przyciskami pod wyświetlaczem). Pozostają chyba dwa typy (BID i GID)? Gość z ASO twierdził, że nie wiadomo czy się da aktywować BC, ale chyba na tych właśnie wyświetlaczach powinno się dać?

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc

Napisano

Konieczny jest dostep do Tech 2 i zmiana index code w wyswietlaczu.

Cena to troche przegiecie

Napisano

> Kolega chciałby aktywować sobie BC, ale w którymś ASO w Warszawie krzyknęli za to 400zł Teraz

W Lublinie za 120 aktywują. Z paliwem w obie strony i tak będzie taniej biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

Jak najbardziej w innych miastach gdzies w okolicach 120zl jest to do zrobienia, ale mialem nadzieje, ze uda sie w Warszawie lub w okolicach grinser006.gif Radom w takim wypadku bylby najblizej, ale wiadomo najlepiej byloby blisko zeby w razie czego mozna bylo podjechac drugi raz gdyby cos nie gralo.

P.S.

Tosh cos mi chyba zawor stuka (moze dzwigienka?). Jak to dzisiaj uslyszalem to od razu mi sie przypomnialo, ze chyba sam nastawiales ucho, bo juz cos bylo wtedy slychac jak u Ciebie bylem grinser006.gif

Jedna dzwigienke mialem juz wymieniana ze 2 lata temu i podobno wtedy mechanik mowil, ze walek tez nie jest za piekny (sam przy tym nie bylem - ojciec byl). Do tego mam taki objaw jakby wypadal co ktorys zaplon - takie wahniecie silnikiem.

Myslales kiedys o montazu innego walka u siebie? Chyba z kadetta 13N czy 13S jest "ostrzejszy" ?

Napisano

Zadzwoń do Dixi Car. Mają Aso w Warszawie i Radomiu i są w miarę kumaci.

Masz jeszcze Autoexperta do sprawdzenia. Ma techa i powinien być tańszy od ASO. Ewentualnie Tu Gość kumaty w Oplach ale nie wiem czy ma Techa.

Napisano
  • Autor

Dzieki wielkie. Dam znac jak cos bede wiedzial ok.gif

Napisano

Wybaczcie koledzy że podłączę się pod temat,ale nie za bardzo się oriętuję.Ale w mojej Astrze którą posiadam od kilku dni po wciśnięciu przycisku BC wyswietla się komunikat"No Function". Czy to znaczy nie ma możliwości aktywowania komputera czy jest. Wyświetlacz nie ma żadnych przycisków.Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.

Napisano

> Wyświetlacz nie ma żadnych

> przycisków.Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.

Da sie. Potrzebujesz kogoś z Techem

Napisano

> Kolega chciałby aktywować sobie BC, ale w którymś ASO w Warszawie krzyknęli za to 400zł Teraz

> pojawia się pytanie, czy ktoś z Was aktywował BC w stolicy, a jeśli tak to gdzie/za ile? Z

> tego co wiem auto ma sterowanie na kierownicy, ale nie wiem jaki dokładnie wyświetlacz (na

> pewno nie kolorowy i na pewno nie ten najbiedniejszy z przyciskami pod wyświetlaczem).

> Pozostają chyba dwa typy (BID i GID)? Gość z ASO twierdził, że nie wiadomo czy się da

> aktywować BC, ale chyba na tych właśnie wyświetlaczach powinno się dać?

> Pozdrawiam i dziękuję za pomoc

W Skierniewicach zapłacilem około 50 zł - usługa przy okazji wymiany rozrządu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.