Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

średnica otworu w mikserze

Featured Replies

Napisano

Witam , nic nie mogę znaleźć na ten temat , więc jest taka sprawa ,kupiłem Lanosa 1.4 na gazie , jakiej średnicy jest najbardziej optymalny otwór w mikserze , bo mam 32 mm , przepustnica ma 52 mm ,na benzynie pojedzie tylko 130 , a na gazie chyba nie lepiej ,można wstawić większy mikser i co to da ,i jeszcze jedna sprawa ciężko jest mu nieraz zapalić , a silnik na wolnych obrotach ma drgawki ,na gazie i benzynie jest tak samo ,świece nowe , kable też ,cewkę podmieniałem i nic , może być że pasek jest źle założony , np o jeden ząbek ,jest dużo roboty żeby to sprawdzić , ale chyba trzeba będzie rozebrać , miał ktoś do czynienia z takimi objawami , pozdrawiam.

Napisano

32 na Lanka 1.4 to już jest dość dużo.

Poszukaj raczje na początek gdzie indziej przyczyn marnych osiągów.

Napisano

> Witam , nic nie mogę znaleźć na ten temat , więc jest taka sprawa ,kupiłem Lanosa 1.4 na gazie ,

> jakiej średnicy jest najbardziej optymalny otwór w mikserze , bo mam 32 mm , przepustnica ma

> 52 mm ,na benzynie pojedzie tylko 130 , a na gazie chyba nie lepiej ,można wstawić większy

> mikser i co to da ,i jeszcze jedna sprawa ciężko jest mu nieraz zapalić , a silnik na wolnych

> obrotach ma drgawki ,na gazie i benzynie jest tak samo ,świece nowe , kable też ,cewkę

> podmieniałem i nic , może być że pasek jest źle założony , np o jeden ząbek ,jest dużo roboty

> żeby to sprawdzić , ale chyba trzeba będzie rozebrać , miał ktoś do czynienia z takimi

> objawami , pozdrawiam.

Na pewno tam jest przepustnica 52mm?

Ja mam u siebie przepustnicę 36mm a mikser ma 34mm i wszystko ładnie daje się ustawić. wink.gif

Napisano
  • Autor

> Na pewno tam jest przepustnica 52mm?

> Ja mam u siebie przepustnicę 36mm a mikser ma 34mm i wszystko ładnie daje się ustawić.

Witam , średnica przepustnicy jest 52 mm , i jeszcze pytanie dlaczego na gazie zapala się kontrolka silnika , na benzynie gaśnie , co może być grane , pozdrawiam.

Napisano

> Witam , średnica przepustnicy jest 52 mm , i jeszcze pytanie dlaczego na gazie zapala się kontrolka

> silnika , na benzynie gaśnie , co może być grane , pozdrawiam.

A sprawdzałeś może, co to są za błędy?

Napisano
  • Autor

> A sprawdzałeś może, co to są za błędy?

witam , jutro mam jechać , bo jest kolejka u majstrów ,pozdrawiam.

Napisano

W lanosie błędy "wymigasz" sobie zwierając piny A i B w gnieździe diagnostycznym.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.