Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

126: 126p pytanie

Featured Replies

Napisano

Jako że bez zdjęcia się nie liczy więc oto pacjent

zdjcie1120.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Pytanie brzmi czy w 126p '79 pod reflektorami powinny znajdować się fabrycznie takie plastikowe ramki ( nie mam na myśly tych zewnetrznych osłon gumowych tylko to co jest pod lampą)

Napisano

> Jako że bez zdjęcia się nie liczy więc oto pacjent

> Uploaded with ImageShack.us

> Pytanie brzmi czy w 126p '79 pod reflektorami powinny znajdować się fabrycznie takie plastikowe

> ramki ( nie mam na myśly tych zewnetrznych osłon gumowych tylko to co jest pod lampą)

99% że tak. Ale na 100% pewny nie jestem wink.gif

Napisano
  • Autor

> 99% że tak. Ale na 100% pewny nie jestem

Czyli powinieniem takowe założyć bo ostatnio przy pracach garażowych stwierdziłem ich brak frown.gif

Napisano

> Czyli powinieniem takowe założyć bo ostatnio przy pracach garażowych stwierdziłem ich brak

Allegrowo ok.gif

Napisano
  • Autor

> Allegrowo

Dokładnie o to mi chodziło chodz przyznam iz cena zaporowa.

Chyba podjadę dzisiaj na zaprzyjaźniony Auto-złom.

Napisano

> Dokładnie o to mi chodziło chodz przyznam iz cena

> zaporowa.

Nie przesadzaj zlosnik.gif

I się ciesz, że chromowanych nie szukasz ok.gif

Napisano
  • Autor

> Nie przesadzaj

> I się ciesz, że chromowanych nie szukasz

Nie mogę się zgodzić z opisem tej aukcji gdyż moim zdaniem w 126p nigdy nie było żadnych elementów wykonanych z nierdzewki więc albo autor nie zorientowany co sprzedaje albo to jakaś samoróbka chodz cena przyznam imponuje sick.gif

Napisano

> Nie mogę się zgodzić z opisem tej aukcji gdyż moim zdaniem w 126p nigdy nie było żadnych elementów

> wykonanych z nierdzewki więc albo autor nie zorientowany co sprzedaje albo to jakaś samoróbka

> chodz cena przyznam imponuje

za samoróbkę nikt by chyba tyle kasy nie wywalił a to nie pierwsza aukcja zakończona na takiej kwocie ok.gif

Poza tym przyjrzyj się:

008fiat.jpg

z tego wątku

--------------------------

001kz.jpg

002dh.jpg

Napisano

> za samoróbkę nikt by chyba tyle kasy nie wywalił a to nie pierwsza aukcja zakończona na takiej

> kwocie

> Poza tym przyjrzyj się:

> z tego wątku

> --------------------------

ale te przyklady chyba pokazuja chromowane a nie z nierdzewki jak jest w opisie aukcji a i w aukcji jest taki dziwny daszek ktorego nijak nie umiem sie dopatrzec na zdjeciach przedstawionych przez kolege

Napisano

> ale te przyklady chyba pokazuja chromowane a nie z nierdzewki jak jest w opisie aukcji a i w aukcji

> jest taki dziwny daszek ktorego nijak nie umiem sie dopatrzec na zdjeciach przedstawionych

> przez kolege

fakt, daszków nie widać hmm.gif

Ale ten rocznik powinien mieć chromowane ramki a nie czarne plastikowe.

Napisano
  • Autor

> fakt, daszków nie widać

> Ale ten rocznik powinien mieć chromowane ramki a nie czarne plastikowe.

Mój rocznik to już pierwszy polski fiat z takim znaczkiem jak w FL-ach bo pierwsza rejstracja była 18.12.1979 i z silnikiem 650 w wersji wyposażenia "S" dlatego mam albo raczej powinienem mieć już raczej plastikowe zlosnik.gif

Napisano

> Mój rocznik to już pierwszy polski fiat z takim znaczkiem jak w FL-ach bo pierwsza rejstracja była

> 18.12.2979 i z silnikiem 650 w wersji wyposażenia "S" dlatego mam albo raczej powinienem mieć

> już raczej plastikowe

aha zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> aha

Mój to taka hybryda z jednej strony ma jeszcze podsufitkę małą klejoną do dachy i np. zwrotnice z jedną kalamitką jak w starych modelach a z 2 strony silnik już jak w późniejszych

Jako ciekawostkę to mam już felgi bez napisu Fiat ale za to bębny hamulcowe takowy jeszcze posiadają więc wkładali co było

ps ale ma jeszcz swój urok tamtych czasów

Napisano
  • Autor

> Allegrowo

Byłem wczoraj w pewnym miejscu gdzie kończą swoja historię poczciwe samochody i za te plastikowe ramki zapłaciłem 5 pln szt więc wydaje mi sie że rozsądnie ok.gif

Napisano

> Byłem wczoraj w pewnym miejscu gdzie kończą swoja historię poczciwe samochody i za te plastikowe

> ramki zapłaciłem 5 pln szt więc wydaje mi sie że rozsądnie

waytogo.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> fakt, daszków nie widać

No dobra, tym razem znalazłem ORYGINALNE tongue.gif

Alledrogo

Ciekawy jestem jaka będzie cena końcowa, skoro "nieoryginalne" dochodzą do ponad 400zł icon_eek.gif

Napisano
  • Autor

> No dobra, tym razem znalazłem ORYGINALNE

> Alledrogo

> Ciekawy jestem jaka będzie cena końcowa, skoro "nieoryginalne" dochodzą do ponad 400zł

wracając do mojego tematu to u mnie powtórka z rozrywki bo okazało się że ramki plastikowe z el-a nie pasują do ST więc jestem na etapie dalszych poszukiwań frown.gif

Napisano

> wracając do mojego tematu to u mnie powtórka z rozrywki bo okazało się że ramki plastikowe z el-a

> nie pasują do ST więc jestem na etapie dalszych poszukiwań

aha 893goodvibes.gif

a ja o takie zakupiłem zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> aha

> a ja o takie zakupiłem

Ja kupiłem z kultowych ayt PRL-u tylko muszę przemalować zlosnik.gif

Napisano

> Ja kupiłem z kultowych ayt PRL-u tylko muszę przemalować

ten jest duuuużo mniejszy zlosnik.gif

Napisano

> wracając do mojego tematu to u mnie powtórka z rozrywki bo okazało się że ramki plastikowe z el-a

> nie pasują do ST więc jestem na etapie dalszych poszukiwań

szkoda ze nie zobaczylem wczesniej tego posta, kupilem lewa w niedziele na Slowacji za jakie 3Euro ale bylo jeszcze kilka sztuk.. L i P

Napisano
  • Autor

> szkoda ze nie zobaczylem wczesniej tego posta, kupilem lewa w niedziele na Slowacji za jakie 3Euro

> ale bylo jeszcze kilka sztuk.. L i P

nawet nie mów ja tego nigdzie nie mogę znaleźć frown.gif

Napisano
  • Autor

> takie coś znalazłem

No prawie, ale ja potrzebuję to co pod spodem sick.gif i jak nazłość nawet nikt kto sprzedaje ST na części tego nie ma

Napisano

> No prawie, ale ja potrzebuję to co pod spodem i jak nazłość nawet nikt kto sprzedaje ST na

> części tego nie ma

ja mam 2 prawe, jednego moge sie pozbyc, ale chyba Cie to nie urzadza, ale mozesz sobie strzelic wycieczke na slowacje, masz tam z 200km i sobie kupisz co chcesz, nawet 5biegowa skrzynie...

Napisano
  • Autor

> ja mam 2 prawe, jednego moge sie pozbyc, ale chyba Cie to nie urzadza, ale mozesz sobie strzelic

> wycieczke na slowacje, masz tam z 200km i sobie kupisz co chcesz, nawet 5biegowa skrzynie...

Nawet jednym będę zainteresowany bo to zawsze połowa sukcesu pisz na priv co i jak

Napisano

> Nawet jednym będę zainteresowany bo to zawsze połowa sukcesu pisz na priv co i jak

mam prawym znajdz lewy bedziemy gadac 893goodvibes.gif

Napisano
  • Autor

> mam prawym znajdz lewy bedziemy gadac

Szukam cały czas tego możesz być pewny bo te założone z ELX wyglądają starsznie

Napisano

> Szukam cały czas tego możesz być pewny bo te założone z ELX wyglądają starsznie

ja nie mam wcale w tej chwili.

Napisano
  • Autor

> ja nie mam wcale w tej chwili.

winner.gifwinner.gifwinner.gif Dzisiaj o godzinie 14.30 w małym sklepie motoryzacyjnym Pani zaskoczyła mnie bardzo miło umożliwiając kupienie kompletu starego typu ramek po 3,5 PLN za sztukę zlosnik.gif

Już założone pasują tak jak powinny ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.