Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaka instalka LPG do nowego Grande Punto

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam Grande z instalką Tartarini ( zakładane w ASO) z której jestem zadowolony i nie mam z nia żadnych problemów, auto uzytkowane na nauce jazdy zlosnik.gif

Wujek kupuje nowe Grande i chce załozyć gaz ale poza aso bo chce taniej...ceny są od 2300 - 3200

co polecacie..często słysze o Stag... hmm.gif

auto tez bedzie jeździło na nauce jazdy i niechciałbym by były z nim problemy....cena nie jest głównym kryterium bo jak mam zapłacić 2300zł a potem mieć problemy to wole zapłacić wiecej i mieć spokój grinser006.gif

poszukuje dobrego zakładu okolice Bytomia...i okolic ( poleconoi mi narazie dwie firmy z katowic i obie montują Stag ) i nie jestem zainteresowany firmą w garażu z jednym pracownikiem pad.gif

Napisano

> Witam

> Mam Grande z instalką Tartarini ( zakładane w ASO) z której jestem zadowolony i nie mam z nia

> żadnych problemów, auto uzytkowane na nauce jazdy

> Wujek kupuje nowe Grande i chce załozyć gaz ale poza aso bo chce taniej...ceny są od 2300 - 3200

> co polecacie..często słysze o Stag...

> auto tez bedzie jeździło na nauce jazdy i niechciałbym by były z nim problemy....cena nie jest

> głównym kryterium bo jak mam zapłacić 2300zł a potem mieć problemy to wole zapłacić wiecej i

> mieć spokój

> poszukuje dobrego zakładu okolice Bytomia...i okolic ( poleconoi mi narazie dwie firmy z katowic i

> obie montują Stag ) i nie jestem zainteresowany firmą w garażu z jednym pracownikiem

stag ma spore możliwości konfiguracji ale wymaga też dobrego gazownika żeby to działało poprawnie, jeśli chcesz mieć św spokój to zakładaj BRC, są to dedykowane zestawy co minimalizuje ryzyko sknocenia tego przez warsztat

Napisano

Nie jestem posiadaczem instalacji gazowej w samochodzie,ale mogę polecic firmę Gaz-Pol-Stal .Firma mieści sie w Tarnowskich górach strzybnicy ul.Zagórska 124.Firma jest certyfikowanym dystrybutorem instalacji BRC,Tartarini, Lovato,Tomasetto,Emmegas,Landi,Bedini i wiekszości firm polskich.Uprzedzam ewentualne pytania-to nie moja firma ani w niej nie pracuje cool.gifDobry kumpel tam pracuje.Ale zawsze warto zadzwonić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.