Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przesuwanie fotela pasażera w 3D

Featured Replies

Napisano

Czy w 3-drzwiowym Puncie II po liftingu obydwa przednie fotele powinny działać na tej samej zasadzie? Chodzi mi o to, że fotel kierowcy mogę pochylić i wtedy posunąć go do przodu (po czym można go pchnąć w drugą stronę i wtedy wraca z powrotem na swoją pozycję), natomiast fotel pasażera mogę tylko pochylić (żeby go przesunąć muszę użyć dźwigni pod fotelem). Czy to jest normalne?

Napisano

> Czy w 3-drzwiowym Puncie II po liftingu obydwa przednie fotele powinny działać na tej samej

> zasadzie? Chodzi mi o to, że fotel kierowcy mogę pochylić i wtedy posunąć go do przodu (po

> czym można go pchnąć w drugą stronę i wtedy wraca z powrotem na swoją pozycję), natomiast

> fotel pasażera mogę tylko pochylić (żeby go przesunąć muszę użyć dźwigni pod fotelem). Czy to

> jest normalne?

Powinny działać tak samo.

Napisano

nie jest normalne. powinny dzialac tak samo.

jak juz pochylasz oparcie pasazera doprzodu, to wez zrob to ehergicznie, zeby pierdyknelo zdrowo. u mnie tez czasami fotel pasaera ma takie opory.

Napisano

Mogla Ci pasc linka w fotelu i dlatego nie mozesz go przesuwac

Napisano

kolego pękła Ci lineczka tak jak mi w piątek. Najprawdopodobniej w tym miejscu

283875691-1.jpg

283875691-2.jpg

powinno wyglądać tak

283875691-3.jpg

a zrobiłem tak

283875691-4.jpg

Dolutowałem kawałek drutu nierdzewnego 2,4 mm

Na chwilę obecną działa bez problemu. Lineczkę wyjmiesz odkręcając maskownicę przy zapięciu pasa przy fotelu (2wkręty).

post-73283-14352508519062_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> kolego pękła Ci lineczka tak jak mi w piątek.

W takim razie muszę to sprawdzić.

> Lineczkę wyjmiesz odkręcając maskownicę przy zapięciu pasa

A możesz mi pomóc to dokładniej zlokalizować, bo nie chciałbym niepotrzebnie rozbierać pół auta wink.gif Maskownica przy zapięciu pasa - o który to element chodzi? Czy to ta plastikowa część która jest dołączona do fotela na samym dole po boku?

Napisano

na foto masz zapięcie i maskownicę. Zapięcia nie ruszasz. Odkręcasz maskownicę i ściągasz pokrętło regulacji podważając je.

283875834-for.jpg

post-73283-1435250852037_thumb.jpg

Napisano

u mnie jest dokładnie tak samo. Fotel kierowcy składa się i przesuwa, natomiast pasażera tylko składa. U mnie linka jest w porządku, a przyczyną nie przesuwania się fotela jest pęknięty plastik (podejrzewam, że odpowiedzialny za "pamięć" położenia fotela).

Jeśli to nie będzie linka to sprawdź też ten plastik (taki kwadratowy) pod fotelem, na szynie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.