Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

moduł zapłonowy

Featured Replies

Napisano

powiedzcie mi jak idą kostki w module zapłonowym bo powyciągałem je i nie wiem jak je założyć sciana.gif albo jakaś fotka by się przydała. Są tam dwie kostki jedna z 3 kablami druga z dwoma. Która od której strony wchodzi?

Umyłem dziś komorę silnika i nie odpalił od południa i szukam przyczyny.

edit: jakoś sobie poradziłem. Znalazłem przyczynę nie odpalania samochodu. Nie było iskry na świecach. podmiana cewki nie pomogła. Co się okazało. Kupiłem środek do mycia silników. Spryskałem tym całą komorę silnika. Odczekałem z 5 minut i spłukałem wszystko wodą. Woda wyschła a samochód nie odpalił. Przeczyściłem wszystkie kostki ale to nie pomogło. Rozebrałem moduł i co się okazało: środek do mycia dostał się tam i utleniło się połączenie w kostkach przy czujniku Halla. Przeczyszczenie pomogło yay.gif Wierzę że pecha jest 13 i to się potwierdza angryfire.gif

Napisano

> powiedzcie mi jak idą kostki w module zapłonowym bo powyciągałem je i nie wiem jak je założyć

> albo jakaś fotka by się przydała. Są tam dwie kostki jedna z 3 kablami druga z dwoma. Która

> od której strony wchodzi?

> Umyłem dziś komorę silnika i nie odpalił od południa i szukam przyczyny.

> edit: jakoś sobie poradziłem. Znalazłem przyczynę nie odpalania samochodu. Nie było iskry na

> świecach. podmiana cewki nie pomogła. Co się okazało. Kupiłem środek do mycia silników.

> Spryskałem tym całą komorę silnika. Odczekałem z 5 minut i spłukałem wszystko wodą. Woda

> wyschła a samochód nie odpalił. Przeczyściłem wszystkie kostki ale to nie pomogło. Rozebrałem

> moduł i co się okazało: środek do mycia dostał się tam i utleniło się połączenie w kostkach

> przy czujniku Halla. Przeczyszczenie pomogło Wierzę że pecha jest 13 i to się potwierdza

Nic mi nie mów o 13. najpierw o 6 posypał się mi system w pracy, potem straty w trakcie naprawy wystąpiły.. Ech, szkoda gadać sick.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.