Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kontrolka Oleju

Featured Replies

Napisano

Nie Gaśnie kontrolka oleju po uruchomieniu silnika.

Olej sprawdzałem i jest pomino, że jest olej kontrolka nie gaśnie jaka może być przyczyna?

Napisano

> Nie Gaśnie kontrolka oleju po uruchomieniu silnika.

> Olej sprawdzałem i jest pomino, że jest olej kontrolka nie gaśnie jaka może być przyczyna?

na techniczny Cie zaraz przeniosą

Napisano

> Nie Gaśnie kontrolka oleju po uruchomieniu silnika.

> Olej sprawdzałem i jest pomino, że jest olej kontrolka nie gaśnie jaka może być przyczyna?

awaria pompy olejowej - długo nie pojeździsz... hehe.gif albo

czujnik kaput - zdejmij z niego przewód - lampka powinna zgasnąć, albo

sam przewód od czujnika dostaje stałą masę, bo się gdzieś przetarł

Napisano
  • Autor

> awaria pompy olejowej - długo nie pojeździsz... albo

Albo co??

> czujnik kaput - zdejmij z niego przewód - lampka powinna zgasnąć, a gdzie się on znajduje bo jakoś nie za bardzo się łapie..

> sam przewód od czujnika dostaje stałą masę, bo się gdzieś przetarł

sprawdzę czujnik ale coś mi sie wydaje że to coś innego, że chyba pompa bo silnik po odpaleniu na biegu jałowym tak dziwnie pracuje taki suchy" dźwięk wydaje z Siebie.

Pytałem o pompę w motoryzacyjnym powiedziano mi 350 zł, nie za duża ta cena a może jakąś ze szrotu dobiorę

Każdy rodzaj uniacza ma inną pompę czy od każdego podejdzie?

Napisano

> Albo co??

no przecież pisze: awaria pompy olejowej albo czujnik kaput albo sam przewód od czujnika dostaje stałą masę, bo się gdzieś przetarł biglaugh.gif

> sprawdzę czujnik ale coś mi sie wydaje że to coś innego, że chyba pompa bo silnik po odpaleniu na

> biegu jałowym tak dziwnie pracuje taki suchy" dźwięk wydaje z Siebie.

no to nie czekaj z tym zbyt długo, bo brak smarowania nie jest tym, co silniki lubią icon_eek.gifbiglaugh.gif

czujnik będzie wkręcony do bloku lub głowicy - fachowcy zaraz pewnie mnie sprostują spineyes.gif tak samo, jeśli chodzi o pompę - czy były różne? hmm.gif w każdym bądź razie najpierw wyklucz czujnik, "stronę elektryczną" tego problemu. jeśli to nie to, zanim kupisz - wyjmij starą pompę - być może da się ją naprawić taniej, niż za 350zł icon_eek.gif

Napisano
  • Autor

> no przecież pisze: awaria pompy olejowej albo czujnik kaput albo sam przewód od czujnika dostaje

> stałą masę, bo się gdzieś przetarł

> no to nie czekaj z tym zbyt długo, bo brak smarowania nie jest tym, co silniki lubią

> czujnik będzie wkręcony do bloku lub głowicy - fachowcy zaraz pewnie mnie sprostują tak samo,

> jeśli chodzi o pompę - czy były różne? w każdym bądź razie najpierw wyklucz czujnik, "stronę

> elektryczną" tego problemu. jeśli to nie to, zanim kupisz - wyjmij starą pompę - być może da

> się ją naprawić taniej, niż za 350zł

Widząc nawet ceny na alledrogo za używane wole chyba cały silnik kupić, a jak bym chciał zmienić silnik to z jakie podejdą bez przeróbek? Obecnie mam Clip 1,0

Napisano

> Widząc nawet ceny na alledrogo za używane wole chyba cały silnik kupić, a jak bym chciał zmienić

> silnik to z jakie podejdą bez przeróbek? Obecnie mam Clip 1,0

mam taka pompke w razie co smile.gif Niestety nie pasuje od innego grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.