Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

lakier na przednich słupkach - pilne

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich serdecznie. Mam pilne pytanie, gdyż mam na oku fiata brave z 96r. chodzi o lakier na przednich słupkach wzdłuż uszczelki szyby przedniej. Czy zdarzały się roczniki że się tam łuszczył na całej długości? Niespecjalnie widzę żeby był lakierowany a łuszczy się do gołej blachy. Proszę o szybka podpowiedź. Dziękuję pięknie zawczasu.

Napisano

> witam wszystkich serdecznie. Mam pilne pytanie, gdyż mam na oku fiata brave z 96r. chodzi o lakier

> na przednich słupkach wzdłuż uszczelki szyby przedniej. Czy zdarzały się roczniki że się tam

> łuszczył na całej długości? Niespecjalnie widzę żeby był lakierowany a łuszczy się do gołej

> blachy. Proszę o szybka podpowiedź. Dziękuję pięknie zawczasu.

tak to się zdarza

Napisano
  • Autor

dzięki wielkie. A jeszcze jedno pytanie, jeśli mogę. Czy zmieszczę się w tysiącu razem z robocizną za rozrząd pełen, płyn chłodniczy i hamulcowy, paski itp? Patrzyłem na błotniki - wydają się ok. Progi też choć z prawej za kołem oskorowany jest do gołej podrdzewialej blachy. silnik trochę drga na wolnych i ciut nierówno. Jakby silnik krokowy chodził.

Napisano

> dzięki wielkie. A jeszcze jedno pytanie, jeśli mogę. Czy zmieszczę się w tysiącu razem z robocizną

> za rozrząd pełen, płyn chłodniczy i hamulcowy, paski itp?

na luzie i jeszcze zostanie kilka setek...

Napisano
  • Autor

> na luzie i jeszcze zostanie kilka setek...

Dzieki. Zdecyduje sie chyba na te Brave i postaram sie, zeby moja malzonka choc sporadycznie na kacik zagladala zlosnik.gif

p.s. przejzalem watek o warsztatach, ale nie widze nic w poludniowych rejonach Wroclawia - jedynie jeden gdzies na wylocie na Poznan i drugi jeszcze dalej, bo na Psim Polu. Moglby ktos polecic cos solidnego?

Napisano

> p.s. przejzalem watek o warsztatach, ale nie widze nic w poludniowych rejonach Wroclawia -

Bravo Auto Serwis na ul. Partynickiej 21 ( na Krzykach) specjalizują się we fiatach i alfach, ale do najtańszych nie należą, najlepiej trochę ponegocjować cenę.

Napisano
  • Autor

> Bravo Auto Serwis na ul. Partynickiej 21 ( na Krzykach) specjalizują się we fiatach i alfach, ale

> do najtańszych nie należą, najlepiej trochę ponegocjować cenę.

A tak z ciekawosci, to ile u nich wychodzi z czesciami (oraz wariant czesci ze sklepu na wlasna reke) rozrzad z pompa wody?

p.s. jakby ktos mi napisal jeszcze na jakich czesciach zrobic rozrzad oraz jaki pasek wielorowkowy kupic, to bylbym dzwieczny.

Napisano

> A tak z ciekawosci, to ile u nich wychodzi z czesciami (oraz wariant czesci ze sklepu na wlasna

Znajdź ich stronę w internecie, zadzwoń i zapytaj.

Napisano

> Bravo Auto Serwis na ul. Partynickiej 21 ( na Krzykach) specjalizują się we fiatach i alfach, ale

> do najtańszych nie należą, najlepiej trochę ponegocjować cenę.

Ja tez moge ich polecic ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.