Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prośba o fachowe oko przy zakupie auta ...

Featured Replies

Napisano

Panowie,

oceńcie proszę wizualnie auto jakie wytypowałem jako moje przyszłe.

Przyjmuję wszelkie sugestie na klatę 893goodvibes.gif

VIN: W0L0TGF3532123456

Na co zwrócić uwagę przy tej katarynie ??

c133897321.th.jpgc133897322.th.jpgc133897323.th.jpgc133897324.th.jpgc133897325.th.jpg

c133897326.th.jpgc133897327.th.jpgc133897328.th.jpgc133897329.th.jpgc1338973210.th.jpg

Już teraz wielkie dzięki 51Cent .

Napisano

kolor ładny,ale anonimowy- samochód nie rzuca się w oczy, praktyczna wersja nadwoziowa, powiem ci że dla mnie wszystkie astry wyglądają tak samo. Słuchaj ale widziałem wczoraj też kombi ale żółte, ktoś powie żółty lakier, ale ja mówię że wyglądała zarąbiście

Niby auto jak setki tysięcy innych ale w tym kolorze tj żółtym wyglądała bardzo ładnie. smile.gif ktoś miał odwagę wybierając taki kolor w salonie, ale przetrwała próbę czasu.

Napisano
  • Autor

Kolor rzecz gustu, szczególnie w przypadku używek - znaczenie "zminimalizowane do minimum".

Nikt nie widzi nierównych blach, startych śrubek, za wysoko położonego haka itd ?? Nie wierzę ... 893goodvibes.gif

Może chociaż ktoś napiszę, że na pewno jest po zalaniu ? 893goodvibes.gif

Napisano

> Kolor rzecz gustu, szczególnie w przypadku używek - znaczenie "zminimalizowane do minimum".

> Nikt nie widzi nierównych blach, startych śrubek, za wysoko położonego haka itd ?? Nie wierzę ...

> Może chociaż ktoś napiszę, że na pewno jest po zalaniu ?

ja widze inny odcien tylnego zderzaka, tereny SBI były zalane wiec to topielec o czym swiadczą rownież slady wyciekającej wody na listwie progowej - czyli dopiero co go wyciagneli z wody - lepiej Ci ? zlosnik.gif

Napisano

> Kolor rzecz gustu, szczególnie w przypadku używek - znaczenie "zminimalizowane do minimum".

> Nikt nie widzi nierównych blach, startych śrubek, za wysoko położonego haka itd ?? Nie wierzę ...

nikt Ci z koła nie wywróży wink.gif

zdjęcia są kiepskie, nawet nie widać czy przedni zderzak jest z diesla czy z benzyniaka,

brat

Napisano
  • Autor

> nikt Ci z koła nie wywróży

> zdjęcia są kiepskie, nawet nie widać czy przedni zderzak jest z diesla czy z benzyniaka,

> brat

Powiadasz ?? A czym się zderzaki różniły ?? Myślałem, że wlew paliwa jest po prawej z tyłu hehe.gif

Napisano
  • Autor

> ja widze inny odcien tylnego zderzaka, tereny SBI były zalane wiec to topielec o czym swiadczą

> rownież slady wyciekającej wody na listwie progowej - czyli dopiero co go wyciagneli z wody -

> lepiej Ci ?

Topielca sam podsunąłem, więc się nie liczy clown.gif

Ja myślę, że zacieki są od mycia metodą zalewania do środka przez prawe drzwi karcherem zlosnik.gif

Napisano

> Powiadasz ?? A czym się zderzaki różniły ?? Myślałem, że wlew paliwa jest po prawej z tyłu

Diesel ma dodatkowy wlot powietrza pod kratkami..

Napisano

przetarcia na konsoli są widoczne

Napisano
  • Autor

Dokładne dzisiejsze oględziny wykazały:

- powracający błąd 0091,

- pozostałości po uderzeniu w lewy przód (szpachlowany błotnik, drzwi kierowcy, spawany próg, wymieniona przednia szyba),

- oszukany licznik o ok. 100 tyś.,

- zaniedbane wnętrze,

- sparciałe uszczelki szyberdachu i anteny,

- zamiennik zaślepki haka zderzaka przyklejony silikonem (po uderzeniu w psa),

- zepsuty potencjometr głośności w radiu.

Poza tymi szczegółami, auto w bardzo dobrym stanie technicznym.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.