Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zegary i brak wskazań temp.

Featured Replies

Napisano

Mój kolega wymienił w Pandzie zegary na te z wersji Dynamic. Wszystko pięknie gra i świeci po wyosiowaniu. Chciał też żeby miec termometr zewnętrzny. No więc wymienił wiązke podłączył czujnik.W body włączyli mu zczytywanie temperatury i w tym momencie zonk bo zegarach nie ma opcji temperatury zewnętrznej. Możliwe że były takie wersje bez pokazywania teperatury zew.?

Napisano

wystarczy przeczytać instrukcję obsługi samochodu by dowiedzieć się o możliwościach liczników w poszczególnych wersjach ok.gif

Napisano

> Mój kolega wymienił w Pandzie zegary na te z wersji Dynamic. Wszystko pięknie gra i świeci po

> wyosiowaniu. Chciał też żeby miec termometr zewnętrzny. No więc wymienił wiązke podłączył

> czujnik.W body włączyli mu zczytywanie temperatury i w tym momencie zonk bo zegarach nie ma

> opcji temperatury zewnętrznej. Możliwe że były takie wersje bez pokazywania teperatury zew.?

wszystko dziala tak jak powinno i zgodnie z tym co ma byc

licznik dobry

czujnik dobry

wiazka dobra

tylko licznik nie obsluguje tej opcji smile.gif

Napisano

> Mój kolega wymienił w Pandzie zegary na te z wersji Dynamic. Wszystko pięknie gra i świeci po

> wyosiowaniu. Chciał też żeby miec termometr zewnętrzny. No więc wymienił wiązke podłączył

> czujnik.W body włączyli mu zczytywanie temperatury i w tym momencie zonk bo zegarach nie ma

> opcji temperatury zewnętrznej. Możliwe że były takie wersje bez pokazywania teperatury zew.?

W jakim ASO w body compie uruchomili zczytywanie temperatury zewnetrznej? Każde ASO twierdzi że nie mozna a jednak się da...

Napisano

> W jakim ASO w body compie uruchomili zczytywanie temperatury zewnetrznej? Każde ASO twierdzi że nie

> mozna a jednak się da...

nie mieszaj - w tym liczniku od dynamica nie ma wskazan temperatury

Napisano

> nie mieszaj - w tym liczniku od dynamica nie ma wskazan temperatury

Nie chce mieszać... Problem mam również ja ,gdzie licznik z emotiona, czujnik założony a Aso twierdzi że nie da sie uruchomić ( nie wiedzą gdzie grzebać w egzaminerze ) A kolega twierdzi, że w jego aso udało sie włączyć zczytywanie... No jemu się nie bedzie wyświetlać bo wiadomo , kupił nie ten licznik tongue.gif

Licznik dynamit

dynamict.jpg

Licznik emotion

emotionov.jpg

Napisano

> Nie chce mieszać... Problem mam również ja ,gdzie licznik z emotiona, czujnik założony a Aso

> twierdzi że nie da sie uruchomić ( nie wiedzą gdzie grzebać w egzaminerze ) A kolega twierdzi,

> że w jego aso udało sie włączyć zczytywanie... No jemu się nie bedzie wyświetlać bo wiadomo ,

> kupił nie ten licznik

> Licznik dynamit

> Licznik emotion

oba aso w lublinie to zrobia smile.gif

Napisano

> oba aso w lublinie to zrobia

W sierpniu będę w Zamościu u rodzinki to do Lublina kawałeczek ..... grinser006.gif

Napisano

> Nie chce mieszać... Problem mam również ja ,gdzie licznik z emotiona, czujnik założony a Aso

> twierdzi że nie da sie uruchomić ( nie wiedzą gdzie grzebać w egzaminerze ) A kolega twierdzi,

> że w jego aso udało sie włączyć zczytywanie... No jemu się nie bedzie wyświetlać bo wiadomo ,

> kupił nie ten licznik

Kup emotiona z 2003 roku i temp będzie działać.

Napisano

> Kup emotiona z 2003 roku i temp będzie działać.

Mój licznik jest z 2007 frown.gif kreska w miejscu temp. sie nie wyświetla

Napisano

> Mój licznik jest z 2007 kreska w miejscu temp. sie nie wyświetla

Napisze jeszcze raz - to, że nie wyświetla temp nie jest winą body tylko samego oprogramowania licznika. Mój licznik Emotion wyświetla temperaturę a zamontowany na próbę w moim autku kolegi Emotion nie wyświetlał temp.

Co więcej - wiele liczników nie ma wszystkich opcji i właśnie takie sztuki trafiają do sprzedaży np na Allegro- mój dla przykładu nie ma opcji ryglowania centralnego po ruszeniu mimo iż powinien

Napisano

> Mój licznik jest z 2007 kreska w miejscu temp. sie nie wyświetla

dokladnie dlatego kup z 2003 r smile.gif, ja trafilem jakis czas temu nowke i kreska pojawila sie po podlaczeniu w nowszych licznikach moga wystapic problemy.

Napisano

> Napisze jeszcze raz - to, że nie wyświetla temp nie jest winą body tylko samego oprogramowania

> licznika. Mój licznik Emotion wyświetla temperaturę a zamontowany na próbę w moim autku

> kolegi Emotion nie wyświetlał temp.

> Co więcej - wiele liczników nie ma wszystkich opcji i właśnie takie sztuki trafiają do sprzedaży np

> na Allegro- mój dla przykładu nie ma opcji ryglowania centralnego po ruszeniu mimo iż powinien

To z tego wychodzi ze numer , numerem katalogowym jak może sie zdarzyć że dwa te same liczniki ( czyt. te same numery ricambi ) mogą posiadać dwa różne software , angryfire.gif bez sensu

Napisano

> To z tego wychodzi ze numer , numerem katalogowym jak może sie zdarzyć że dwa te same liczniki (

> czyt. te same numery ricambi ) mogą posiadać dwa różne software , bez sensu

To co napisal Dareek potwierdził w skrócie Pan z aso przy osiowaniu mojego licznika.

Mianowicie powiedział że są emotiony które wyświetlaja temp i są takie które nie wyświetlaja smile.gif

Napisano

cały fiat...

jeden silnik i do tego mamy: 2 rodzaje filtrów oleju, 3 rodzaje świec zapłonowych, 4 rodzaje liczników

i później kup w sklepie części żeby jechać na wymianę poza aso i jeden wielki problem się robi.

Napisano

> cały fiat...

> jeden silnik i do tego mamy: 2 rodzaje filtrów oleju, 3 rodzaje świec zapłonowych, 4 rodzaje

> liczników

> i później kup w sklepie części żeby jechać na wymianę poza aso i jeden wielki problem się robi.

filtrów jest do wersji benz 4 rodzaje plus diesel a liczników więcej niż 4 typy ponieważ zupełnie inne są spineyes.gif do diesli mimo że tak samo wyglądają

Napisano
  • Autor

> W jakim ASO w body compie uruchomili zczytywanie temperatury zewnetrznej? Każde ASO twierdzi że nie

> mozna a jednak się da...

Jednak aso w radomiu nie jest takie złe jak widze rotfl.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

No to tak, dzięki za pomoc wszystkim. Oto jest temperatura:

p1010370ta.jpg

Wymieniłem na licznik z 2003 roku i śmiga smile.gif

Napisano

A czy to aso w Lublinie potrafi włączyć opcje zamykania drzwi??

Napisano

> A czy to aso w Lublinie potrafi włączyć opcje zamykania drzwi??

wszystkie opcje muszą być w sofcie licznika - nie w body. waytogo.gif

ja mam centralny fabryczny i nie ma zegar tej opcji i nie działa waytogo.gif

Napisano

> wszystkie opcje muszą być w sofcie licznika - nie w body.

> ja mam centralny fabryczny i nie ma zegar tej opcji i nie działa

Dzwoniłem i facet twierdzi, że jest w stanie włączyć wyświetlanie się temperatury.

http://www.kocar.com.pl/ facet jest z Tychów koszt: osiowanie 100zł, włączenie wyświetlania temperatury 100zł

Napisano

> Dzwoniłem i facet twierdzi, że jest w stanie włączyć wyświetlanie się temperatury.

> http://www.kocar.com.pl/ facet jest z Tychów koszt: osiowanie 100zł, włączenie wyświetlania

> temperatury 100zł

osiowanie wynioslo mnie 50 zl - w aso fiata

znacznie prosciej i taniej kupic odpowiedni licznik nic pozniej latac i szukac kogos kto mowi ze zrobi....

Napisano

> Dzwoniłem i facet twierdzi, że jest w stanie włączyć wyświetlanie się temperatury.

> http://www.kocar.com.pl/ facet jest z Tychów koszt: osiowanie 100zł, włączenie wyświetlania

> temperatury 100zł

ta firma zajmuje się naprawą szczególnie fiatowskiej elektroniki - po prostu wymienią Ci za tą kasę CAŁY soft licznika na wersję full, wyosiują i po kłopocie- o ile nie padnie hasło po drodze że się nie da waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.