Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co kupić do 25 tys.

Featured Replies

Napisano

Rodzice chcą zmienić auto. Na stare (matiz) jest nabywca. Na nowe chcą przeznaczyć około 25 tys.

Samochód mały, może być trzy dżwiowy, benzyna - roczne przebiegi mniej niż 10 000 km. Przyglądałem się

Corsa D, Peugeot 207, Mitsubishi Colt, Ford Fiesta, Polo. Najbardziej (wizualnie) podoba się 207 ale jak z awaryjnością tych aut ? Które kupic a może jakieś inne ?

Napisano

W tej cenie i segment B to może niech pomyślą o Aveo. Będzie najmłodsze i największe szanse na bezwypadkowe z krajowego salonu.

Napisano

> Rodzice chcą zmienić auto. Na stare (matiz) jest nabywca. Na nowe chcą przeznaczyć około 25 tys.

> Samochód mały, może być trzy dżwiowy, benzyna - roczne przebiegi mniej niż 10 000 km. Przyglądałem

> się

> Corsa D, Peugeot 207, Mitsubishi Colt, Ford Fiesta, Polo. Najbardziej (wizualnie) podoba się 207

> ale jak z awaryjnością tych aut ? Które kupic a może jakieś inne ?

Polo jest juz starawe- to kontynuacja okulara z 01roku wiec lepiej nie...

Zdecydowanie 207 lub nowa corsa jesli sie boisz francuzów.

W benzynie nie powinno byc klopotow z zadnym z w.w.

Napisano

> Rodzice chcą zmienić auto. Na stare (matiz) jest nabywca. Na nowe chcą przeznaczyć około 25 tys.

> Samochód mały, może być trzy dżwiowy, benzyna - roczne przebiegi mniej niż 10 000 km. Przyglądałem

> się

> Corsa D, Peugeot 207, Mitsubishi Colt, Ford Fiesta, Polo. Najbardziej (wizualnie) podoba się 207

> ale jak z awaryjnością tych aut ? Które kupic a może jakieś inne ?

Własnie kolega sprzedaje, Honda Civic 1.7 TDI 2005 rok 107kkm przebiegu cena 25kzł tylko że to gnojówka

Napisano

> którego warto jechać oglądać ?

Jeśli chcesz im polecić samochód o którym w kategorii "coś dobrego" można powiedzieć, że jest ładny, to jest to 207.

Jeśli mają mieć samochód solidny - szukałbym czego innego (Corsa, może wspomniane Aveo, Fabia).

Napisano

> Jeśli chcesz im polecić samochód o którym w kategorii "coś dobrego" można powiedzieć, że jest

> ładny, to jest to 207.

> Jeśli mają mieć samochód solidny - szukałbym czego innego (Corsa, może wspomniane Aveo, Fabia).

Przede wszystkim w takim budżecie i takim segmencie (małe auto) warto poszukać krajówki jeszcze na gwarancji. ok.gif

Napisano

> Jeśli chcesz im polecić samochód o którym w kategorii "coś dobrego" można powiedzieć, że jest

> ładny, to jest to 207.

> Jeśli mają mieć samochód solidny - szukałbym czego innego (Corsa, może wspomniane Aveo, Fabia).

207 ok.gif mialem ja prawie trzy miesiace, silnik 1,4 75 km to porazka (jakos tam jedzie ale w dluga trase bym sie tym nie wybral), spalanie umiarkowane, miejsca jak dla dwoch osob wystarczajaco, nic sie nie zepsulo

co z malych autek - nowa korsa 3d, biala i wersji sport czy jak one tam maja ok.gif ale to chyba nie do 25 kola frown.gif

328v.jpg

Napisano

> Polo jest juz starawe- to kontynuacja okulara z 01roku wiec lepiej nie...

A możesz rozwinąć myśl?

Co jest nie tak z Polo "okularem" z 2001 oraz jego ew. następcą?

Czy chodzi o ten model?

vw-polo-gt.jpg

Napisz coś, bo właśnie szukam niedużego miejskiego autka.

Pozdro

bartek

Napisano

> A możesz rozwinąć myśl?

> Co jest nie tak z Polo "okularem" z 2001 oraz jego ew. następcą?

> Czy chodzi o ten model?

> Napisz coś, bo właśnie szukam niedużego miejskiego autka.

> Pozdro

> bartek

25k za małe autko z okolic 2001 roku to imho masakryczna cena.

Za podobną kasę można kupić choćby Corolkę E12 z 2003, która ma bardzo rozsądne średnie spalanie, większy komfort, często lepsze wyposażenie i sporo miejsca w środku.

Napisano

> 25k za małe autko z okolic 2001 roku to imho masakryczna cena.

> Za podobną kasę można kupić choćby Corolkę E12 z 2003, która ma bardzo rozsądne średnie spalanie,

> większy komfort, często lepsze wyposażenie i sporo miejsca w środku.

Ale nie o to mi chodziło.

Ja pytam, co jest nie tak z Polo "okularnik" rocznik 2001, że jest on "nie bardzo"?

Jestem ciekaw, bo sam teraz szukam małego autka miejskiego za nieco mniejsze pieniądze. Brałem pod uwagę Rolkę E10-11, Starlet, Micrę i Polo właśnie.

Pozdrawiam

Bartek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.