Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Automatyczne podnoszenie lub opuszczanie szyb z pilota

Featured Replies

Napisano

Cześć samochodów (np Stilo, Vectra C itp.) tak ma, że przytrzymując dłużej przycisk zamykania drzwi zamykane są równocześnie wszystkie szyby, analogicznie przytrzymanie odryglowania drzwi otwiera wszystkie szyby. Czy istnieje jakiś moduł mogący coś takiego umożliwić w samochodach nie posiadających tego? Wszelkiego typu domykacze szyb do alarmu mnie nie interesują - ma być tak, jak w opisie i to bez żadnych dodatkowych pilotów - wykorzystując tylko te przyciski, które już są?

Konkretnie to mi chodzi o Avensisa T25, ale problem dotyczy różnych samochodów, może jest jakieś uniwersalne rozwiązanie? Spotkał się ktoś z tym?

Napisano

W niektórych samochodach można to odblokować są aukcje na allegro, w alarmach uniwersalnych nie mam możliwości zrealizowania tego w opisany sposób.

Napisano
  • Autor

> W niektórych samochodach można to odblokować są aukcje na allegro, w alarmach uniwersalnych nie mam

> możliwości zrealizowania tego w opisany sposób.

Chodzi mi konkretnie o Avensisa T25, tam nie ma opcji odblokowania. Nie mam alarmu i mieć nie chcę. Są moduły domykania szyb, automatycznego składania lusterek, miałem nadzieję, że coś takiego też się znajdzie frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.