Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vitom się z Transporterem typu Trafic, 30k Ducato

Featured Replies

Napisano

Prawie jak w temacie: rozglądam się za busem do ciągania przyczepy, gdyż w v70 coraz częściej się nie mieszczę z klamotami. Budżet zakładam na poziomie 30.000+ (ale ten plus im mniejszy, tym lepszy).

Co byście polecili: trafic, vito, t5, inne...? Który i dlaczego?

Napisano

ducato 2.8 jtd 2.3jtd cos takiego w krótkiej budzie drive.gif

t4- za 30k to bedzie stary i troche zajechany

trafic ok.gif i nie wyglada masakrycznie

jeszcze za ducato przemawiaja tanie czesci wkoncu to fiat no i silniki JTD nie do zajechania

Napisano

> ducato 2.8 jtd 2.3jtd cos takiego w krótkiej budzie

> t4- za 30k to bedzie stary i troche zajechany

> trafic i nie wyglada masakrycznie

> jeszcze za ducato przemawiaja tanie czesci wkoncu to fiat no i silniki JTD nie do zajechania

Jezeli tylko jtd 160KM miesci sie w budzecie to zdecydowanie polecam. Jezdzi duzo lepiej niz 120KM i jest oszedniejszy.

Napisano
  • Autor

> Jezeli tylko jtd 160KM miesci sie w budzecie to zdecydowanie polecam. Jezdzi duzo lepiej niz 120KM

> i jest oszedniejszy.

w budzecie to mi sie miesci leasingowy z salonu, ale auto bedzie uzywane tak, jak volviak - raz w miesiącu, więc szkoda mi inwestować w nie kasę. chcę kupić coś, co bezproblemowo jeszcze te 15000 rocznie zrobi przez najblizsze 5 lat. To Wy mi powiedzcie w co i za ile celować. Moje minimum to 30kpln - oceniam, że taniej to już tylko szrot a ja chcę mieć auto, które jak wyjedzie na trasę to do celu dojedzie, a nawet wróci bez problemu.

edit: dopuszczam opcje kupienia np za 30 i wstawienia od razu po kupnie do serwisu w celu usuniecie wszelkich słabych punktów - tylko czy to się opłaca?

Napisano

> w budzecie to mi sie miesci leasingowy z salonu, ale auto bedzie uzywane tak, jak volviak - raz w

> miesiącu, więc szkoda mi inwestować w nie kasę. Mamy w firmie zarowno wersje 120 jak i 160KM.- Gdybysmy kupowali drughi raz to tylko 160KM. Lepiej przelozony (duuuzo nizsze oboroty a co za tym idzie spalanie), o wiele wiecej mocy (w wersji 120KM majac na pace 80kg zaczyna byc czu8c tez ciezar). Moim zdaniem naprawde warto zainteresowac sie wersja 160KM.

Przy jeździe 120-140kmh autostrada z ładunkiem nie przekraczajacym tony spalanie wychodzi ponizej 11l. Jadac na pusto i zmniejszac predkosc do 110-130 miescimy sie ponizej 10 litrow. Wynik naprawde dobry szczegolnie ze mowa o aucie w dlugiej wersji.

Z autami 160 nie mielismy jak do tej pory zadnych problemow, z wersjami 120KM owszem (chociaz powoeim szczerze, ze to chyba wina kierowcow bo sa wyjatkowo nierozgarnieci).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.