Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

deska z vana a zabezpieczenie bagazu

Featured Replies

Napisano

Pytanie do tych ktorzy wywalili kanape i dali deche z vana.

Zabezpieczyliscie jakos czesc w ktorej siedzicie a czesc "vanowska". Przewoze troche rzeczy na granie, glownie walizki, lezy do luzem z tylu. Bron boze by sie cos stalo to albo zabije kogos na miejscu uderzajac w glowe taka walicha, albo przy uderzeniu w fotel, kregoslup polamany...

Macie jakies sensowne wyjscie z tej sytuacji oprocz wsadzania kraty z vana? Te siatki bagazowe mocne sa?

Napisano

> Pytanie do tych ktorzy wywalili kanape i dali deche z vana.

> Zabezpieczyliscie jakos czesc w ktorej siedzicie a czesc "vanowska". Przewoze troche rzeczy na

> granie, glownie walizki, lezy do luzem z tylu. Bron boze by sie cos stalo to albo zabije kogos

> na miejscu uderzajac w glowe taka walicha, albo przy uderzeniu w fotel, kregoslup polamany...

> Macie jakies sensowne wyjscie z tej sytuacji oprocz wsadzania kraty z vana? Te siatki bagazowe

> mocne sa?

ja mam siatkę i zdaje egzamin w 100 % ok.gif

Napisano
  • Autor

> ja mam siatkę i zdaje egzamin w 100 %

a mocna jest? przy lekki zakretach moze spelnia swoja role. zalezy mi na tym zeby rzpy hardcorowym hanowaniu sie nie przerwala. Walichy waza kolo 20kg.

Napisano

> a mocna jest? przy lekki zakretach moze spelnia swoja role. zalezy mi na tym zeby rzpy hardcorowym

> hanowaniu sie nie przerwala. Walichy waza kolo 20kg.

nie pozostaje nic jak zamontowac krate z vana do kompletu zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> nie pozostaje nic jak zamontowac krate z vana do kompletu

krata mi sie nie widzi oslabiony.gif

mysle o dorobieniu takiej dechy ktora sie bedzie dzwigalo na czas przewozu sprzetu, Bylaby polaczona zawiasem z aktualna decha.

ew. zastosowanie mocnej siatki z drutu...

Napisano

dorobic kotwy do budy i pasami spinac ja tak stosuje u siebie w bagazniku dosc czesto (w saabie nie w sc/cc ale pomysl sprawdzony)

Napisano

jak masz deche bes kratki, to masz dziure za fotelami.

ja dalem pionowa deske za fotelami, ktora wystaje 10-20cm ponad powierzchnie podlogi. wszystkie bagaze dosuwalem do deski i przy hamowaniu nic nie spadalo. pasow nie uzylem ani razu przez 3 lata.

Napisano
  • Autor

> jak masz deche bes kratki, to masz dziure za fotelami.

> ja dalem pionowa deske za fotelami, ktora wystaje 10-20cm ponad powierzchnie podlogi. wszystkie

> bagaze dosuwalem do deski i przy hamowaniu nic nie spadalo. pasow nie uzylem ani razu przez 3

> lata.

tak chyba wlasnie zrobie, dodatkowo siatka zeby graty nie podskakiwaly i bedzie nieco bezpieczniej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.