Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yaris II - filtr kabinowy

Featured Replies

Napisano

potrzebny biegły w tym modelu

yaris II z 2007 , silnik 1,0 wersja z klimą , jakiś dzięciol stawiam na serwis bo auto lisingowe i robione jest w aso wziąl sobie filtr kabinowy co by chyba wiecej pyłu w płuca łapać .

Pan w sklepie powiedział ze sa dwa modele tego filtra trza stary przyniesc aby dopasowac , zna ktoś sposob aby zidentyfikowac typ potrzebny do tego modela bo na wzórnika mi brakuje. Pan w sklepie mówił ze po VIN-ie sie nie da .

PS . a z wiedzy medycznej jakie moga byc skutki jazdy bez tego ustrojstwa , bo jak mam ten samochod od 2 miechów to mam wrazenie ze cos czesto boli mnie gardzioło. Klima kiedy była odgrzybiana tego ni wie nikt po braju filtra domniemam ze nigdy.

Napisano

> potrzebny biegły w tym modelu

> yaris II z 2007 , silnik 1,0 wersja z klimą , jakiś dzięciol stawiam na serwis bo auto lisingowe i

> robione jest w aso wziąl sobie filtr kabinowy co by chyba wiecej pyłu w płuca łapać .

> Pan w sklepie powiedział ze sa dwa modele tego filtra trza stary przyniesc aby dopasowac , zna ktoś

> sposob aby zidentyfikowac typ potrzebny do tego modela bo na wzórnika mi brakuje. Pan w

> sklepie mówił ze po VIN-ie sie nie da .

moze to Ci pomoze (Intercars sprzedaje Manna) http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_e...tlg_c001_flag=1

> PS . a z wiedzy medycznej jakie moga byc skutki jazdy bez tego ustrojstwa , bo jak mam ten samochod

> od 2 miechów to mam wrazenie ze cos czesto boli mnie gardzioło. Klima kiedy była odgrzybiana

> tego ni wie nikt po braju filtra domniemam ze nigdy.

medyczne? moze zdrowotne? zlosnik.gif takie jak w samochodzie bez filtra, czyli wdychasz pyl i wiecej stalych czastek ze spalin

• 1 miesiąc później...
Napisano

w mojej służbowej yarisce (takja sama wersja, rok) nie bylo filtra pp zalozonego od nowości hmm.gif

Napisano

> potrzebny biegły w tym modelu

> yaris II z 2007 , silnik 1,0 wersja z klimą , jakiś dzięciol stawiam na serwis bo auto lisingowe i

> robione jest w aso wziąl sobie filtr kabinowy co by chyba wiecej pyłu w płuca łapać .

> Pan w sklepie powiedział ze sa dwa modele tego filtra trza stary przyniesc aby dopasowac , zna ktoś

> sposob aby zidentyfikowac typ potrzebny do tego modela bo na wzórnika mi brakuje. Pan w

> sklepie mówił ze po VIN-ie sie nie da .

> PS . a z wiedzy medycznej jakie moga byc skutki jazdy bez tego ustrojstwa , bo jak mam ten samochod

> od 2 miechów to mam wrazenie ze cos czesto boli mnie gardzioło. Klima kiedy była odgrzybiana

> tego ni wie nikt po braju filtra domniemam ze nigdy.

na filtrze kabinowym do mojego outbacka jest info ze pasuje rowniez do yarisa

Napisano
  • Autor

> w mojej służbowej yarisce (takja sama wersja, rok) nie bylo filtra pp zalozonego od nowości

no patrz , samochód z klimą i nie ma takiej pierdoły , kupilem za swoje , na przegląd wyciągnę i będę walczyl o nófkę , będzie na zapas .

kupiłem jakigoś filtrona tani nie był coś ok 70 zł

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.