Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Citroen C1 - sruby zabezpieczajace

Featured Replies

Napisano

Mam pytanko. Jakie musze kupic zabezpieczajace do nowego C1 ?? Chce kupic tacie do auta a nie wiem jakie i nie mam teraz dostepu do auta a musze je juz kupic. Znalazlem informacje ze maja to byc M12 x 1,5 x 33mm, ale na allegro glownie pisze ze maja byc o skoku 1,25 wiec juz zglupialem a chcialbym dobre sruby kupic.

Pozd

• 11 miesięcy później...
Napisano

> Mam pytanko. Jakie musze kupic zabezpieczajace do nowego C1 ?? Chce kupic tacie do auta a nie wiem

> jakie i nie mam teraz dostepu do auta a musze je juz kupic. Znalazlem informacje ze maja to

> byc M12 x 1,5 x 33mm, ale na allegro glownie pisze ze maja byc o skoku 1,25 wiec juz

> zglupialem a chcialbym dobre sruby kupic.

> Pozd

Witam !

Mam od teraz ten sam problem z kupnem śrub zabezpieczających koła z felgami stalowymi do Citroena C1.Już wiem , że gwint ma być M12 x 1,5 . Ale jaka długość gwintu od stożka ? Tego nie wiadomo . Może masz to rozeznane i pomożesz mi uporać się z tym problemem .

Pozdrawiam.WJ

Napisano

Kwestia podstawowa stal czy Al hmm.gif

Do Aluminium są zestawy dostępne w ASO: w cenie ~ 172zł , do stalówek brak takich śrub

Napisano

> Kwestia podstawowa stal czy Al

> Do Aluminium są zestawy dostępne w ASO: w cenie ~ 172zł , do stalówek brak takich śrub

Jednak kupiłem takie ,które pasują do felg stalowych (choć są trochę dłuższe ).Sprawdzono w serwisie i założono. Już na nich jeżdżę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.