Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co wybrac?

Featured Replies

Napisano

Witam i pytam zlosnik.gif

Zastanawiam sie nad zmiana radia w aucie.

Wybralem sobie pare modeli (mam nadzieje, ze godnych zainteresowania smile.gif) i niestety nie wiem ktore kupic frown.gif

Mam nadzieje, ze pomozecie mi wybrac wink.gif (musi byc nowe, cena tak okolo 700,00 PLN).

Mile widziane inne propozycje bo ja laik w tym temacie jestem spineyes.gif

Ps. W niedalekiej przyszlosci chcialbym kupic piecyk.

Podlaczylbym do niego przednie glosniki (16,5 + gwizdki smile.gif) i subwoofer (zmostkowane 2 kanaly)

Ps.2 Obecnie posiadam radyjko Clarion DB 348 RMP - co o nim myslicie hmm.gif

Ps.3 Mam nadzieje, ze nie bedzie chaja.gif, bo temat jest poruszany bardzo czesto

Pozdrawiam i dziekuje z gory 30.GIF

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72032608

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72046740

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72071356

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72688790

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72071924

Napisano

> To , to lub to .

ale ten pierwszy jest chyba "nie-ten-tego" .... cytuje:

"NIESTETY NIE MAM KOSTKI ISO" jak na moj gust to pewnie przez pospiech przy wyrywaniu radyjka z cudzego autka. Takim to tylko piesc.gif i but.gif sie nalezy

oczywiscie moge sie mylic ale niech najpierw sprzedafca udowodni ze tak nie bylo (jakby kto nie wiedzial w sklepach daja pudelko, jakis paragon, gwarancje etc)

Napisano

> ale ten pierwszy jest chyba "nie-ten-tego" .... cytuje:

> "NIESTETY NIE MAM KOSTKI ISO"

> jak na moj gust to pewnie przez pospiech przy wyrywaniu radyjka z cudzego autka.

> Takim to tylko piesc.gif i but.gif sie nalezy oczywiscie moge sie mylic ale niech najpierw sprzedafca udowodni ze tak nie bylo

> (jakby kto nie wiedzial w sklepach daja pudelko, jakis paragon, gwarancje etc)

Nie oskarzaj nikogo pochopnie chyba ze masz dowod. Uszkodzona kostka lub jej brak to jeszcze nie powod...

alastair Ty zdaje sie zastanawiales sie pomiedzy Nakamichi a Clarkiem chyba... Co qpiles ??

BTW mnie sie to Nakamichi podoba.

Napisano

Jeśli już zdecydujesz się na zakup radja na aukcji prywatnej od sprzedawcy "KUJ-POM" to nie ździw się jeśli nie dostaniesz odpowiedzi na proźbę o pozwolenie na udział aukcji

mnie się jakoś nie udało, mimo iż byłem zainteresowany kilkoma radiami od tego sprzedawcy

Napisano

> Nie oskarzaj nikogo pochopnie chyba ze masz dowod. Uszkodzona kostka

> lub jej brak to jeszcze nie powod...

niby nie ale podaj swoja przykladowa teorie nt. braku kostki, opakowania i papierow.

Wybacz jesli urazilem twoje (albo kogos innego) uczucia ale odkad doroslem (no, przynajmniej wydaje mi sie ze tak sie stalo zlosnik.gif) mam zasady ze jesli cos kupuje to musze miec pewnosc co do legalnosci sprzetu. Niestety 95% oferowanego na Alledrogo sprzetu wzbudza moje podejrzenia. Nie wiem w jakim stopniu uzasadnione ale wole byc ostrozny. Nie chcialbym nawet nieswiadomie popierac zlodziejstwa.

> alastair Ty zdaje sie zastanawiales sie pomiedzy Nakamichi a Clarkiem

> chyba... Co qpiles ??

> BTW mnie sie to Nakamichi podoba.

zastanawialem sie i zastanawiam sie dalej. Clarka 348RMP mialem i gralo ale czy bym zaraz kupowal to nie wiem. Chocby dlatego ze piekny to on nie jest ale nie tylko (dzwiek byl ok ale czegos mi brakowalo, nie wiem czego - moze sie czepiam). Nakamichi odrzucilem bo doszedlem do wniosku ze przewazaja opinie ze "tylez rasowy co kaprysny" a ja nie mam zbednej gotowki do wyrzucenia i nie lubie jak cos mi sie psuje, chce miec sprzet ktory bede uzywal i nie mial z nim problemow. Tak wiec jesli juz to wybralbym Albo Alpine 9843 albo Kenwooda 4031 (tyle ze mi sie nie podoba frown.gif)

a tymczasem nie mam dokladnie nic bo moje stare radyjko sie rozsypalo (doslownie - pekl bolec centrujacy i panel po wlozeniu od razu wyskakuje) a ja nie mam $$ buu.gifsciana.gif

Napisano

> ale ten pierwszy jest chyba "nie-ten-tego" .... cytuje:

> "NIESTETY NIE MAM KOSTKI ISO" jak na moj gust to pewnie przez

> pospiech przy wyrywaniu radyjka z cudzego autka. Takim to tylko

> i sie nalezy

> oczywiscie moge sie mylic ale niech najpierw sprzedafca udowodni ze

> tak nie bylo (jakby kto nie wiedzial w sklepach daja pudelko,

> jakis paragon, gwarancje etc)

nie wnikałem w treść aukcji - samo podawanie typów sprzętu przez podawanie linków z Allegro uważam za chore,

ale skoro taki standard się przyjął ... trudno frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.