Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ff 1.8 tdci kombi 2002

Featured Replies

Napisano

Witam mam pytanie dotyczące lampki od świec żarowych.Po gwałtownym dodaniu gazu zapala sie i miga .Po zgaszeniu samochodu i ponownym odpaleniu lampka gasnie. Co jest przyczyną ? Z góry dziękuję za info

Napisano

albo czujnik położenia wałka rozrządu, albo wtryskiwacze niestety się kończą...

a pewny będziesz jak pojedizesz na diagnostykę.

tyle tytułem wstępu - uzupełnij profil i przywitaj sie na towarzyskim.

Napisano

> Witam mam pytanie dotyczące lampki od świec żarowych.Po gwałtownym dodaniu gazu zapala sie i miga

> .Po zgaszeniu samochodu i ponownym odpaleniu lampka gasnie. Co jest przyczyną ? Z góry

> dziękuję za info

witaj, ja tak miałem w mojej foce. Padły mi wtryski..... jedz na kompa. Pewnie Ci wykaże o co chodzi...

Napisano

> Witam mam pytanie dotyczące lampki od świec żarowych.Po gwałtownym dodaniu gazu zapala sie i miga

> .Po zgaszeniu samochodu i ponownym odpaleniu lampka gasnie. Co jest przyczyną ? Z góry

> dziękuję za info

Tylko komp, kontrolka sygnalizuje jakąkolwiek usterkę w układzie paliwowym. Albo wtryski, albo pompa. Czujnik wałka (u kumpla to bylo).

Napisano

Komputer może pokzać jeden z kilku błędów dotyczących spadku ciśnienia w ukłądzie paliwowym. Może też pokazać kilka błędów jednoczesnie. Niestety interpretacja komputera jest dosyć "luźna" więc przyczynę spadku ciśnienia trzeba odnaleźć już samemu. 80% wtryski, 10% pompa, 5% zawór reg. na pompie, 5% inne cuda techniki...:)

Napisano

> Komputer może pokzać jeden z kilku błędów dotyczących spadku ciśnienia w ukłądzie paliwowym. Może

> też pokazać kilka błędów jednoczesnie. Niestety interpretacja komputera jest dosyć "luźna"

> więc przyczynę spadku ciśnienia trzeba odnaleźć już samemu. 80% wtryski, 10% pompa, 5% zawór

> reg. na pompie, 5% inne cuda techniki...:)

Do tego jeśli była by to zima, to błąd wtrysku wykazany przez komputer może być spowodowany parafiną wytr ąconą z paliwa. Zeszłej zimy tak mnie wystraszył komputer wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.