Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

żarówki bezprzewodowe?

Featured Replies

Napisano

zlosnik.gif

Wczoraj odkrylem zlosnik.gif

A tak na powaznie- wczoraj gosc na swiatlach poinformowal mnie, ze nie mam lewego stopu zlosnik.gif

Wtedy to po raz pierwszy sciagnalem oslone tylnych lamp zlosnik.gif Jakiez bylo moje zdziwienie gdy nie znalazlem przewodow, do ktorych sa podlaczone zarowki rotfl.gif

Pierwsze pytanie, bo w zadnym samochodzie nie mialem potrzeby zagladac do tylnych lamp- czy to tylko rozwiazanie BMW czy kazde auto tak ma? zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif (zarowka w oprawke i styki gdzies tam w oprawkach)

Drugie pytanie- od czego zaczac szukac jesli sie jeden stop nie pali frown.gif

Przelozylem cala oprawke z zarowka z prawego i tez nie pali...

Napisano

co jakiś czas wywalało mi przepaloną żarówke w tylnej lampie, sprawdzam żarówka ok, nie jest przepalona, działa, po chwili znów nie działa. W końcu wymontowałem wszystko z tylnych lamp wziałem na wieczór do domu i poczyściłem preparatem do korozji konektorowej, od ten pory wszystko ok. Te oprawki są mocowane do lampy zatrzaskami ale tak czy inaczej do oprawki wchodzi gdzieś kostka z kablami, posprawdzaj

Napisano

Powiem, że bardzo wygodne rozwiązanie ale powiem też, że identyczne mam w Skodzie biglaugh.gif Mam jednak inne pytanie, na dzień dobry jak kupiłem Bunie musiałem wymienić w tylnych lampach 5 żarówek icon_eek.gif Zaniepokojony podjechałem do Kolegi specjalizującego się w naprawach samochodowych instalacji elektrycznych, ten zbadał Bunie i stwierdził, że napięcia są idealne. Uspokojony pojechałem do domu, a już następnego dnia spaliła się kolejna żarówka w tylnej lampie, jedna ze "starych". Potem jeszcze 2 "stare". Czy ten typ tak ma i muszę się zaopatrzyć w wiaderko żarówek na każdą okazję hmm.gif W Skodzie, która jest o rok starsza od Buni, przez cały jej żywot wymieniłem może w sumie 3 żarówki niewiem.gif

Pozdrawiam 30.GIF

Piotrunio

Napisano

norlana sprawa dla mnie ze zarowki padaja jak sa stare smile.gif i maja przebieg odpowiedni wink.gif

a pozatym mysle ze masz takie szczescie wink.gif

Napisano

> Wczoraj odkrylem

> A tak na powaznie- wczoraj gosc na swiatlach poinformowal mnie, ze nie mam lewego stopu

> Wtedy to po raz pierwszy sciagnalem oslone tylnych lamp Jakiez bylo moje zdziwienie gdy nie

> znalazlem przewodow, do ktorych sa podlaczone zarowki

> Pierwsze pytanie, bo w zadnym samochodzie nie mialem potrzeby zagladac do tylnych lamp- czy to

> tylko rozwiazanie BMW czy kazde auto tak ma? (zarowka w oprawke i styki gdzies tam w

> oprawkach)

> Drugie pytanie- od czego zaczac szukac jesli sie jeden stop nie pali

> Przelozylem cala oprawke z zarowka z prawego i tez nie pali...

u mnie jeden z konektorów przy żarówie nie stykał. iskra skakała i w rezultacie sporo konektora

była wypalone. Klej ze srebrem dopiero uzupełnił braki. Jeśli czasem masz błąd bremslicht elektrik

na kompie to znaczy ze czasem nie palą ci się stopy zlosnik.gif

Z kolei bład świateł pozycyjnych wynikał z uszkodzenia wiązki idącej do klapy bagaznika

Napisano

> norlana sprawa dla mnie ze zarowki padaja jak sa stare i maja przebieg odpowiedni

> a pozatym mysle ze masz takie szczescie

A jednak nie zlosnik.gif Wiem już w czym sęk skromny.gif Bunia podaje idealne napięcia do żarówek, Skoda zaś zaniżone i to jest powodem ich dłuższej w Skodzie żywotności winner.gif

Pozdrawiam 30.GIF

Piotrunio

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.