Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zmieniarka w oryginalnej zabudowie...

Featured Replies

Napisano

... w wersji angielskiej? Kupiłem ją za 79 złociszy, ale chyba widze, że to angol. Nie byłem jeszcze sprawdzić, ale chyba tak. Zerknijcie i wybaczcie - fotki telefonem.Dzięki

605a333c759675ddm.jpg

a27eed02e953855cm.jpg

Napisano

> ... w wersji angielskiej? Kupiłem ją za 79 złociszy, ale chyba widze, że to angol. Nie byłem

> jeszcze sprawdzić, ale chyba tak. Zerknijcie i wybaczcie - fotki telefonem.Dzięki

tak wygląda że z angola, więc wytłoczkę musisz sobie wymienić.

Nawet wiem na której aukcji kupiłeś, bo też ją obserwowałem, a koleś świnia, że nie napisał, że to z angola. Ale i tak cena fajna, o ile masz kod i zadziała z radiem. wink.gif

Napisano
  • Autor

Zmieniarka tez potrzebuje kod????? Ło matko.... No to nie mam.

Napisano

> Zmieniarka tez potrzebuje kod????? Ło matko.... No to nie mam.

nawet na zmieniarce masz napisane CODE, były tez wersje bez tego CODE, ale ponoć one nie działają z radiem Stilo. Pogrzeb w archiwum, z tego co sie kiedyś doktoryzowałem, musisz miec zmieniarkę z CODE i musisz mieć do niej kod, inaczej lipa. Podepnij i sprawdź, i najwyżej dogadaj się ze sprzedawcą o zwrot.

Napisano
  • Autor

Dzięki piękne. A może jest sposób by dostać kod? Faktycznie na zmieniarce lśni się napis CODE... Chyba wtopiłem.

Napisano

> Dzięki piękne. A może jest sposób by dostać kod? Faktycznie na zmieniarce lśni się napis CODE...

> Chyba wtopiłem.

najpierw podepnij i sprawdź.

Co do kodu - sa generatory kodów do radia to może i wygenerują dla zmieniarki hmm.gif

Napisano

Kod zmieniarki dostaniesz na zagranicznym forum Fiata. Wystarczy dotacja w formie 1 euro i koleś poda kod.

Napisano

> Kod zmieniarki dostaniesz na zagranicznym forum Fiata. Wystarczy dotacja w formie 1 euro i koleś

> poda kod.

robiles to te zmieniarki po numerze seryjnej nie zrobisz tylko pamiec trtzeba wyjac

Napisano

> robiles to te zmieniarki po numerze seryjnej nie zrobisz tylko pamiec trtzeba wyjac

podałem numer seryjny i otrzymałem kod. Zmieniarka się odblokowała

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.