Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

failure

Featured Replies

Napisano

Witam!

Dotknęło i mnie: "avaria motore". Wczoraj wróciłem z pracy, zaparkowałem, a dziś odpalam samochód i wyskoczył oto taki komunikat. W "szukajce" nie znalazłem podobnego problemu, t.z. u mnie silnik pracuje równo (juz nie cewki), przyspiesza, jedzie - bez zadnych zarzutów, a komunikat nie znika (teraz z ciekawości wyszedłem do samochodu, odpalam i ..."avaria motore". Odłączyłem aku na kilka minut - nie pomogło.

I co teraz: do serwisu? Co jeszcze mozna samemu sprawdzić?

Napisano

Do kompa podpiąć i zmienić język wyświetlania na jedyny słuszny, bo nic dziwnego, że szukajka nie pomogła. Jak poszukasz engine failure to znajdziesz, ale bez kompa to wróżenie z fusów skoro wszystko jest ok.

EDIT: może niejasno napisałem. Podpiąć auto do kompa i sprawdzić co mu dolega. A niezależnie od tego zmienić język na angielski w menu.

Napisano

W instrukcji obsługi (polskiej) wszystkie przykłady podany w "ojczystym" języku Stilo - dlatego i w kompie mam tak ustalono:)

Z "wyszukiwarki" jedynie co pasuje, to słaby aku (ma tyle lat jak i samochód, w zimie był dwukrotnie ładowany) a ze względu na warunki pogodowe klima jest włączona cały czas + światła + radio... Ale samochód odpala "z pół dotyku".

LPG nie miałem od nowości.

"Podpiąć się pod komp" - gdzie: w ASO, u elektryka - nigdy wcześniej tego nie robiłem?

Napisano

Słaby aku raczej nie ma nic wspólnego z engine failure.

A podpiąć do kompa tam, gdzie taniej. ASO to będzie raczej najdroższa opcja więc nie polecam.

Napisano

> "Podpiąć się pod komp" - gdzie: w ASO, u elektryka - nigdy wcześniej tego nie robiłem?

Jakbyś był z Łodzi(albo chwilowo z okolic Włocławka) to bym Cię zaprosił do mnie smile.gif

Popytaj na regionalnym czy ktoś nie ma FES(co to jest FES masz w mojej stopce).

Pozdrawiam BAS

Napisano

No i samo się "wyleczyło" dziś ok. godz 13-j wracając z pracy zatrzymałem się obok sklepu, pózniej odpalam silnik i juz bez pomarańczowej kontrolki:) Samochód (silnik) zachowuje się jak wcześniej: t.z. przyspieszenie, spalanie - nic się nie zmieniło.

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.