Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Corsa B - temperatura - grzeje się za bardzo czy nie ?

Featured Replies

Napisano

Czy moze sobie tempereatura trochę przekracza 100°C ? Corsa jezdzi tylko na krotkich odcinkach i jedzi nia moja serce.gif wiec niebardzo wiem czy sa jakies symptomy pozatym. W kazdym razie czy to normalne ze Corsy B sie tak mocno rozgrzewają ? Mowię o silniku 1.2 benzyna bez gazu. Z góry dzięki

Napisano

> Czy moze sobie tempereatura trochę przekracza 100°C ? Corsa jezdzi tylko na krotkich odcinkach i

> jedzi nia moja wiec niebardzo wiem czy sa jakies symptomy pozatym. W kazdym razie czy to

> normalne ze Corsy B sie tak mocno rozgrzewają ? Mowię o silniku 1.2 benzyna bez gazu. Z góry

> dzięki

jak stoi w korkach i przy teraźniejszych upalach to taka temperatura nie jest niczym nadzwyczajnym wink.gif

Napisano

wskaznik temperatury w oplu to temat do dlugiej dyskusji, choc w ostatniej corsie stal mniej wiecej w miejscu

u mnie tem. dochodzila do 103 stopni po czym wlaczal sie drugi bieg wentylatora i zbijal ja do normalnych 90-95

Napisano
  • Autor

> jak stoi w korkach i przy teraźniejszych upalach to taka temperatura nie jest niczym nadzwyczajnym

To chcialem wiedziec - dzieki. Bo w samochodach ktorymi jezdzilem raczej wskazowka byla na 90° bez wzgledu na warunki ale ktos mi juz mowil ze to corsy tak mają

Napisano

> To chcialem wiedziec - dzieki. Bo w samochodach ktorymi jezdzilem raczej wskazowka byla na 90°

podczas normalnej jazdy w corsie też tak powinno być skromny.gif Podwyższona temp może występować przy staniu w korku lub ostrzejszych podjazdach. ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.