Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Internet za gramanicą

Featured Replies

Napisano

Z czego korzystacie? Pomijam makdonaldy czy serwisy smile.gif Korzysta ktoś z satelity na przykład? TePsa oferuje internet przez satelitę dla tych co nie mają dostępu do sieci cyfrowej ale czy można to sobie wywieźć za granicę i tam uruchomić tak jak co niektórzy korzystają z telewizji w cyfrze czy polsacie?

Napisano

> Z czego korzystacie? Pomijam makdonaldy czy serwisy Korzysta ktoś z satelity na przykład? TePsa

> oferuje internet przez satelitę dla tych co nie mają dostępu do sieci cyfrowej ale czy można

> to sobie wywieźć za granicę i tam uruchomić tak jak co niektórzy korzystają z telewizji w

> cyfrze czy polsacie?

Wydaję mi się że nie będzie problemu bo to tak jak napisałeś jak oglądanie cyfry+ za granicą ok.gif PS Moj ojciec ma mobilny net w jakiejś angielskiej sieci bez umowy ok.gif Właśnie a może by jakąś taką mapę założyć z darmowymi WIFI w europie. Znam parę miejsc w Anglii i Niemczech na Zone Ind. i nie tylko rotfl.gif

Napisano
  • Autor

> Wydaję mi się że nie będzie problemu bo to tak jak napisałeś jak oglądanie cyfry+ za granicą PS

> Moj ojciec ma mobilny net w jakiejś angielskiej sieci bez umowy Właśnie a może by jakąś taką

> mapę założyć z darmowymi WIFI w europie. Znam parę miejsc w Anglii i Niemczech na Zone Ind. i

> nie tylko

No właśnie nie wiem czy z netem też tak jest a jakoś nie mogę się wybrać do tepsy zapytać. W Anglii w sumie nie ma problemu z netem bo na każdym serwisie jest darmowe wi-fi. Niektóre tylko wymagają jednorazowej rejestracji (moto costa chyba). We Francji mak donaldy mają za darmo, przy autostradzie niestety płatne :/ To samo Beneluksy a w Niemczech nawet w maku każą płacić :/

Sprawa polega na tym, że po Francji jeżdżę głównie landówkami a w Anglii nie staję na serwisach na spanie więc myślę nad niezależnym internetem, żeby móc sobie sprawdzić pocztę, konto czy popaplać na skype z dziewuchą.

Napisano

Właśnie mój ojciec też nie staje w serwisach bo jak mają pociąć to na serwisie też potną szmatę rotfl.gif A na zonach często da się u nich wifi znaleźć. W coventry wiem że są. W belgii koło Namuru jest a w Niemczech są ale ludzie w pobliskich domach dzwonią do policial.gif bo się ktoś nieznajomy tutaj zatrzymał biglaugh.gif ot taka niemiecka ludność rotfl.gif

Napisano
  • Autor

> Właśnie mój ojciec też nie staje w serwisach bo jak mają pociąć to na serwisie też potną szmatę A

> na zonach często da się u nich wifi znaleźć. W coventry wiem że są. W belgii koło Namuru jest

> a w Niemczech są ale ludzie w pobliskich domach dzwonią do bo się ktoś nieznajomy tutaj

> zatrzymał ot taka niemiecka ludność

Potną wszędzie. Już słyszałem o uśmiechach na Flamingu na przykład. Ale od serwisów odstrasza cena między 20 a 30 Funtów. Za ponad 100zł to powinien być hotel zeby.GIF

Napisano

> Potną wszędzie. Już słyszałem o uśmiechach na Flamingu na przykład. Ale od serwisów odstrasza cena

> między 20 a 30 Funtów. Za ponad 100zł to powinien być hotel

Dokładnie, nie wiem z kąd takie ceny niewiem.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.