Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Brak mocy - dymi na czarno

Featured Replies

Napisano

Witam, po zapoznaniu się forumowego archiwum:

Pacjent jtd 115km przebieg 170tys, auto wogóle nie jedzie, ciężko rozpędzic je do 120km/h, nie ciągnie zarówno na luzie, w czasie jazdy jeszcze gorzej, na desce zero błędów, podłączyłem u kolegi pod ecu skaner i nie pokazało błędów, zawór przy turbinie nie reaguje na pedał gazu, przepływkę raczej wykluczamy obstawiamy egra lub overbosta i teraz pytanie do was , w sprawach mechanicznych jestem laikiem czy sam będę umiał wyczyścić egra i overbosta?? Czy raczej zlecić to komuś?? Aaaa i co wy sadzicie na ten temat???

Napisano

> Witam, po zapoznaniu się forumowego archiwum:

> Pacjent jtd 115km przebieg 170tys, auto wogóle nie jedzie, ciężko rozpędzic je do 120km/h, nie

> ciągnie zarówno na luzie, w czasie jazdy jeszcze gorzej, na desce zero błędów, podłączyłem u

> kolegi pod ecu skaner i nie pokazało błędów, zawór przy turbinie nie reaguje na pedał gazu,

> przepływkę raczej wykluczamy obstawiamy egra lub overbosta i teraz pytanie do was , w sprawach

> mechanicznych jestem laikiem czy sam będę umiał wyczyścić egra i overbosta?? Czy raczej zlecić

> to komuś?? Aaaa i co wy sadzicie na ten temat???

Na forum sa manuale jak czyscic EGR i overbost-a...

W moim przypadku wyczyszczenie EGR-a rozwiazalo problem...

Napisano

> Witam,

Zatkać EGR do sprawdzenia, obmacać rury od turbiny do Intercoolera i z intercoolera do kolektora czy coś nie est rozwalone - zalane olejem .... sprawdzić, czy cięgno turbiny pracuje dodając gaz na biegu jałowym i obserwując

Napisano
  • Autor

> Na forum sa manuale jak czyscic EGR i overbost-a...

> W moim przypadku wyczyszczenie EGR-a rozwiazalo problem...

Dzięki juz znalazłem jutro może spróbuje to zrobić , aczkolwiek jak pisałem jestem mało uzdolniony manualnie frown.gif No ale będe próbował

Napisano
  • Autor

> Zatkać EGR do sprawdzenia, obmacać rury od turbiny do Intercoolera i z intercoolera do kolektora

> czy coś nie est rozwalone - zalane olejem .... sprawdzić, czy cięgno turbiny pracuje dodając

> gaz na biegu jałowym i obserwując

Właśnie cięgno turbiny nie reaguje pisąłem o tym frown.gif Mechanik sprawdzał rury nie widział wycieków czy nieszczelności.

Napisano
  • Autor
Zaprowadziłem do aso do zaprzyjaźnionego mechanika okazało się że overboost odmówił posłuszeństwa , wymiana na nowy i jak ręką odjął.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.