Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nietypowe pytanie o CC

Featured Replies

Napisano

Ile może być warte w miarę dobrze utrzymane CC z końca produkcji (97? niewiem.gif), niestety 700 ccm, z przebiegiem poniżej 100 tkm? grinser006.gif

Takie auta mają jeszcze ceny rynkowe, czy tu już indywidualny stan auta ma decydujące znaczenie? hmm.gif

Napisano

> Ile może być warte w miarę dobrze utrzymane CC z końca produkcji (97? ), niestety 700 ccm, z

> przebiegiem poniżej 100 tkm?

> Takie auta mają jeszcze ceny rynkowe, czy tu już indywidualny stan auta ma decydujące znaczenie?

Moje cc 1100 97 rok mimo iż zrobione od podstaw nie jest warte więcej niż 3000zł jeśli buda jest zdrowa (co jest mało realne) to jakieś 1500zł dostaniesz. Ale to kupi tylko osoba która szuka zdrowej budy do swapa.

Napisano
  • Autor

> Moje cc 1100 97 rok mimo iż zrobione od podstaw nie jest warte więcej niż 3000zł jeśli buda jest

> zdrowa (co jest mało realne) to jakieś 1500zł dostaniesz. Ale to kupi tylko osoba która szuka

> zdrowej budy do swapa.

Ale ja nie sprzedaję... hehe.gif

Napisano

> Ile może być warte w miarę dobrze utrzymane CC z końca produkcji (97? ), niestety 700 ccm, z

> przebiegiem poniżej 100 tkm?

> Takie auta mają jeszcze ceny rynkowe, czy tu już indywidualny stan auta ma decydujące znaczenie?

w grudniu sprzedałem swoją 700 z aisanem i LPG na pniu za 2klocki. Srodek czysciutki i zadbany, natomiast buda z lekkimi sladami korozji (ale jeszcze bez dziur). Przebieg 150tys, silnik zapocony, amorki do wymiany. Rocznik 97.

Napisano

W kwietniu sprzedałem CC900. Chciałem 3500 tak jak stał ale nie było chętnych. Wyjąłem bajery i sprzedałem jako seryjne za 2600. Za bajery dostałem 1000zł. Rocznik 96 wersja SX przebieg prawdziwy 88tyś km, całe zawieszenie i hamulce nowe. A CC700 to może 1500zł warte.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.