Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PROBLEM TROSZKĘ Z INNY BAJKI, DERBY KAPUTT !!!!

Featured Replies

Napisano

Witam was wszystkich. Mam dość zjawiskowy problem z moim autkiem i wiem ze moze was to nie dotyczy ale że was lubie to sie do was tysz uśmiecham. Wiadmo ze pacjent to DERBY z 79roku i juz rozkładam ręce i 2 innych majster sztyków tysz ma dość.

o tu je wszystko opisane

http://www.vw-youngtimer.pl/forum/viewtopic.php?t=13786

Byc moze kto z was cosik poradzi za co oczywiście wielkie dzia jjjjjjjjiiiiiiii pozdrawiam

MuleZ palacz.gif

Napisano

> Witam was wszystkich. Mam dość zjawiskowy problem z moim autkiem i wiem ze moze was to nie dotyczy

> ale że was lubie to sie do was tysz uśmiecham. Wiadmo ze pacjent to DERBY z 79roku i juz

> rozkładam ręce i 2 innych majster sztyków tysz ma dość.

> o tu je wszystko opisane

> http://www.vw-youngtimer.pl/forum/viewtopic.php?t=13786

> Byc moze kto z was cosik poradzi za co oczywiście wielkie dzia jjjjjjjjiiiiiiii pozdrawiam

> MuleZ

Jeżeli ma elekromagnetyczną dyszą wolnych obrotów i po odpięciu kabelka nie gaśnie to ja bym podejrzewał lewe powietrze, wyrobioną iglicę w dyszy, wyrobiony gaźnik. Czarne świece mogą być spowodowane zbyt bogatą mieszanką. Sprawdzałeś zawór iglicowy,poziom paliwa w komorze pływakowej.Po skręceniu na maksa śruby składu mieszanki silnik powinien zgasnąć.Gaśnie?

Tam jest gaźnik Solex 31?

Napisano
  • Autor

> Jeżeli ma elekromagnetyczną dyszą wolnych obrotów i po odpięciu kabelka nie gaśnie to ja bym

> podejrzewał lewe powietrze, wyrobioną iglicę w dyszy, wyrobiony gaźnik. Czarne świece mogą być

> spowodowane zbyt bogatą mieszanką. Sprawdzałeś zawór iglicowy,poziom paliwa w komorze

> pływakowej.Po skręceniu na maksa śruby składu mieszanki silnik powinien zgasnąć.Gaśnie?

> Tam jest gaźnik Solex 31?

Gaźnik jest zalożony drugi nowy, teraz nawet załozylem drugi apart zaplonowy i nic zero róznicy. Pozostała więc tylko uszczelka pod głowicą , bycmoze szczeliła między cylindrami , lub cosik na kolektorze ssacym, Bo jak tu nie bedzie to jade go wyszrotować zlosnik.gif

Napisano

to samo miałem w uno planowanko glowicy pomoglo bo gdziesz byla szparka no i oczywiscie zaworki tez poszly do wymiany a tak wogole gaz to zło

Napisano

> to samo miałem w uno planowanko glowicy pomoglo bo gdziesz byla szparka no i oczywiscie zaworki tez

> poszly do wymiany a tak wogole gaz to zło

należy podkreślić że nie gaz, tylko ujowe instalcje 1 i 2 gen na mieszalniku, które dawkują sobie jak chcą i potem wychodzą takie kwiatki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.