Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ile oleju doskrzyni 1,9 jtd 115km

Featured Replies

Napisano

witam

ile wchodzi oleju do skrzyni 1,9 jtd? powiedzcie mi jeszcze czy ten korek na samej gorze na imbus 8 to jest korek wlewu?

pozdro

Napisano

> witam

> ile wchodzi oleju do skrzyni 1,9 jtd? powiedzcie mi jeszcze czy ten korek na samej gorze na imbus 8

> to jest korek wlewu?

> pozdro

Witam, według instrukcji jest to: 1,65l

Przyłączam się równocześnie do tematu, też zamierzam wymienić olej, o ile korek spustu znalazłem (tak mi się wydaje grinser006.gif ) to ze znalezienie wlewu mam lekki problem... ktoś pomoże ?

Pozdrawiam.

Napisano

> Przyłączam się równocześnie do tematu, też zamierzam wymienić olej, o ile korek spustu znalazłem

> (tak mi się wydaje ) to ze znalezienie wlewu mam lekki problem... ktoś pomoże ?

a jest tam bagnecik do sprawdzania poziomu oleju? jesli jest to wlewa sie pewno przez ten otworek na bagnecik.. tak przynajmniej 150tka ma.. ale to niech jeszcze koledzy sprecyzuja czy jest bagnecik zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

nie ma bagnetu, olej sie wlewa odkrecajac srube na imbus 8, znajduje sie miedzy silnikiem a skrzynka z bezpiecznikami taka dosyc szeroka smile.gif

Napisano

> nie ma bagnetu, olej sie wlewa odkrecajac srube na imbus 8, znajduje sie miedzy silnikiem a

> skrzynka z bezpiecznikami taka dosyc szeroka

Aaaa, fakt, jest tam wlew wink.gif

Ja nie znalazłem bo za pierwszym razem szukałem w tunelu koło lewarka, a gdy mnie oświeciło że silnik jest poprzecznie... szukałem od spodu, to dlatego tylko spust znalazłem wink.gif

Pozdrawiam.

Napisano

> witam

> ile wchodzi oleju do skrzyni 1,9 jtd? powiedzcie mi jeszcze czy ten korek na samej gorze na imbus 8

> to jest korek wlewu?

> pozdro

Do Getraga ~2l (nowa) a przy wymianie ~1,9l

Pozdro

Napisano

> Do Getraga ~2l (nowa) a przy wymianie ~1,9l

> Pozdro

Hmmm, dziwne, w instrukcji mam napisane że jest to 1.65l, no chyba że kluczowym słowem jest tu 'Getrag'...

Rozumiem że kolega już zmieniał olej, a co praktyka to praktyka, jest tam może jakiś korek przelewowy ?

Pozdrawiam.

Napisano

> Rozumiem że kolega już zmieniał olej, a co praktyka to praktyka, jest tam może jakiś korek

> przelewowy ?

Do nowej skrzyni w swoim aucie zalałem ostatnio równo 2l, przy wymianie w innym aucie weszło ~1,8l.

Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.