Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Niedziałający pilot od Vectry B

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam problem otóż od jakiegoś czasu nie działa mi pilot od centralki. Samochód mogę otworzyć przekręcając kluczyk. Wcześniej normalnie wszystko działało i nagle przestało. Wymieniłem baterię i dalej nie śmiga obydwa piloty nie działają... beksa.gifPoradźcie co mogę zrobić gdzie mam ewentualnie szukać modułu od centralki i jak on może wyglądać. Z góry dzięki i pozdrawiam.

Napisano

a może trzeba na nowo go zaprogramować w stacyjce? hmm.gif u mnie w omedze, jak się zdarzy go rozprogramować, to po przekręceniu na zapłon muszę trzymać 2 przyciski wciśnięte naraz przez ileś tam sekund, aż do reakcji zamków czyli zamknięcia i otwarcia

Napisano
  • Autor

> a może trzeba na nowo go zaprogramować w stacyjce? u mnie w omedze, jak się zdarzy go

> rozprogramować, to po przekręceniu na zapłon muszę trzymać 2 przyciski wciśnięte naraz przez

> ileś tam sekund, aż do reakcji zamków czyli zamknięcia i otwarcia

hmmm spróbuję jak narazie dzięki za wskazówkę wstanę dzisiaj rano to sprawdzę smile.gif)

Napisano

> hmmm spróbuję jak narazie dzięki za wskazówkę wstanę dzisiaj rano to sprawdzę )

Nawet jak zamki nie zareagują może pomóc, u mnie w VC od zamków cisza, a pilot się zaprogramował.

Napisano

> Witam

> Mam problem otóż od jakiegoś czasu nie działa mi pilot od centralki. Samochód mogę otworzyć

> przekręcając kluczyk. Wcześniej normalnie wszystko działało i nagle przestało. Wymieniłem

> baterię i dalej nie śmiga obydwa piloty nie działają... Poradźcie co mogę zrobić gdzie mam

> ewentualnie szukać modułu od centralki i jak on może wyglądać. Z góry dzięki i pozdrawiam.

Na moje to albo centralkę szlag trafił, albo - co bardziej prawdopodobne - któryś z kabli od centralki (plus lub masa) powiedział 30.GIF

Napisano
  • Autor

> a może trzeba na nowo go zaprogramować w stacyjce? u mnie w omedze, jak się zdarzy go

> rozprogramować, to po przekręceniu na zapłon muszę trzymać 2 przyciski wciśnięte naraz przez

> ileś tam sekund, aż do reakcji zamków czyli zamknięcia i otwarcia

Wielkie dzięki wszystko działa hehe w końcu nie muszę zamykać drzwi z kluczyka nawet nie wiecie jakie to jest denerwujące ;p Jest jeszcze jedna rzecz która m inie praży ale założę od tego nowy temat a ten uznaję za zamknięty. yay.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.