Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

car audio w stilo....cz.2 ;)

Featured Replies

Napisano

Tworzyłem kiedyś temacik na temat jak zdobyć kabel remote w stilo ..... do tego doszedłem..;)

dziś wziąłem się za prace ..... wyciągam navi...a tam tylko i wyłącznie kostka iso...:| a gdzie mam wpiąć w takim razie dwa chincze od wzmacniacza... ktoś podłączał w zwykłym radiu/navi wzmacniacz ??? Jak tak to prosił bym o info jakie zastosowanie zrobiliście )

Istnieją jakieś przejściówki które wpina się w iso i uzyskamy dodatkowo "chincze"????

Napisano

> Tworzyłem kiedyś temacik na temat jak zdobyć kabel remote w stilo ..... do tego doszedłem..;)

> dziś wziąłem się za prace ..... wyciągam navi...a tam tylko i wyłącznie kostka iso...:| a gdzie mam

> wpiąć w takim razie dwa chincze od wzmacniacza... ktoś podłączał w zwykłym radiu/navi

> wzmacniacz ???

było nie raz na forum

trzeba dorobić wyjścia

> Jak tak to prosił bym o info jakie zastosowanie zrobiliście )

> Istnieją jakieś przejściówki które wpina się w iso i uzyskamy dodatkowo "chincze"????

no możesz zastosować wzmacniacz z wejściami HIGH IMPUT

lub konwerter sygnału

np taki http://allegro.pl/item1164301419_konwerter_poziomu_sygnalu_audio_tanio.html

Napisano
  • Autor

podziekował smile.gif) czyli nawet niemusze ciognąc kabli przez całe autko wink.gif ?

remote wycioagne z zapalniczki ktora jest w bagazniki

a kable sygnałowe dostane z tylnych glośników hmm.gif

pozostaje tylko dociognąć plusa z akumlatora smile.gif)

Napisano

> podziekował ) czyli nawet niemusze ciognąc kabli przez całe autko ?

> remote wycioagne z zapalniczki ktora jest w bagazniki

> a kable sygnałowe dostane z tylnych glośników

> pozostaje tylko dociognąć plusa z akumlatora )

Kolego ja podłączałem wzmacniacz ostatnio pod radio oryginalne. Kabel remote możesz sobie także poprowadzić sobie odrazu od kostki iso. Podłączyć musisz sie tylko pod opowiedni pin, a bedzie to pin 5 w kostce A, czyli podlaczenie anteny automatycznej (patrz zdjęcie z linka)

http://a.imageshack.us/img101/4986/60642695.jpg

Najlepiej jak byś miał stary pin z jakieś kostki iso to wtedy sobie wpinasz pod kostke, łaczysz kabelki i gotowe.

Nie wiem tylko czemu po takim podłczeniu wzmacniacz wyłacza jakąś mi minutke po wyłaczeniu radia, musi być jakies chwilowe podtrzymanie napięcia, choć nie ma to wpływu większego bo wzmak zawsze się wyłaczy.

A co do sygnału z czinczy to tak jak poprzednik napisał kup sobie konwerter sygnału. Ja musiałem go podpiąc od razu za radiem bo nie chciało mi się rozbierać boczków w 3d. Nie kupuj tylko najtańszego, ja mam taki z regulacją sygnału.

Ludzie pisali że po takim podłaczeniu coś tam obcina basy na seryjnym radiu i takie tam, g....o prawda śmiga jak należy, trzęsie budą aż miło. Pozdro grinser006.gif

Napisano

> Nie wiem tylko czemu po takim podłczeniu wzmacniacz wyłacza jakąś mi minutke po wyłaczeniu radia,

> musi być jakies chwilowe podtrzymanie napięcia, choć nie ma to wpływu większego bo wzmak

> zawsze się wyłaczy.

ja ci mogę powiedzieć dlaczego

to wyjście jest do chowania automatycznych anten

i jest podtrzymywane dodatkowo przez chwilę na czas działania silnika chowającego antenę żeby się mogła schować

Napisano

W kostce C jest pin sterowania subem i ten załącza wzmacniacz

chwilkę po radiu (wtedy nie ma pukania w głośnikach ) a wyłącza razem .

Napisano

> ja ci mogę powiedzieć dlaczego

> to wyjście jest do chowania automatycznych anten

> i jest podtrzymywane dodatkowo przez chwilę na czas działania silnika chowającego antenę żeby się

> mogła schować

Owszem to wiem, ale w normalnym radiu sony alpine czy jakimkolwiek innym to własnie ten kabelk od anteny służy jako remote. Ważne że sie wyłacza i gra wink.gif Pozdro

Napisano

> Owszem to wiem, ale w normalnym radiu sony alpine czy jakimkolwiek innym to własnie ten kabelk od

> anteny służy jako remote. Ważne że sie wyłacza i gra Pozdro

w normalnym radiu masz dodatkowy kabel "remote" do takich rzeczy

Napisano

> W kostce C jest pin sterowania subem i ten załącza wzmacniacz

> chwilkę po radiu (wtedy nie ma pukania w głośnikach ) a wyłącza razem .

spoko dobrze ze to radio ma kostki C

ale nie każde radio ma wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.