Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wydech SC 1,1

Featured Replies

Napisano

Panowie moge tanio kupić w dobrej cenie nowy tłumik michaela WS, pytanie jak to głośno chodzi? czy mozna na tym na codzien jeżdzić? przejdzie przegląd?

Niestety TS nie mają frown.gif

pozdro

Napisano

> Panowie moge tanio kupić w dobrej cenie nowy tłumik michaela WS, pytanie jak to głośno chodzi? czy

> mozna na tym na codzien jeżdzić? przejdzie przegląd?

> Niestety TS nie mają

> pozdro

Moj wczoraj przeglad przeszedl. Jest troche glosniej, niz seria, ale bez przesady. Chociaz przy dluzszej trasie potrafi zmeczyc.

Napisano

Masz kata? Jeżeli tak to nie będzie wiele głośniej w środku.

Jak ja miałem WSa to przy tych 120km/h można było normalnym głosem w środku rozmawiać ok.gif

Nie wiem jak się ten Michaś sprawuje przy braku kata....

Napisano

> Masz kata? Jeżeli tak to nie będzie wiele głośniej w środku.

> Jak ja miałem WSa to przy tych 120km/h można było normalnym głosem w środku rozmawiać

> Nie wiem jak się ten Michaś sprawuje przy braku kata....

Śmiało mogę polecić. Naprawdę fajny tłumiczek, miło mruczy i nie jest uciążliwy smile.gif

Napisano

> Śmiało mogę polecić. Naprawdę fajny tłumiczek, miło mruczy i nie jest uciążliwy

ale z czasem staje się za cichy grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> ale z czasem staje się za cichy

Fakt, później chce się czegoś więcej 270751858-jezyk.gif Uzależnia i tyle zeby.GIF

Napisano

> Masz kata? Jeżeli tak to nie będzie wiele głośniej w środku.

> Jak ja miałem WSa to przy tych 120km/h można było normalnym głosem w środku rozmawiać

> Nie wiem jak się ten Michaś sprawuje przy braku kata....

przy braku kata wyraźnie staje sie glośniejszy! ja mam bez kata i bez środkowego i dla mnie jest fajnie ale co człowiek to inne zdanie. powiem tylko tyle że przy gazie w podłoge powyżej 3500rpm jest już nawet głośno w aucie (ale nie wiem jak obok niego) zlosnik.gif

Napisano

Lepiej Ultera, ten michael to taki duży fiat z dużą końcówką. A i tak skończysz na przlocie bo ciągle cicho będzie 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Lepiej Ultera, ten michael to taki duży fiat z dużą końcówką. A i tak skończysz na przlocie bo

> ciągle cicho będzie

Porównywałęm ultera i michaela i wydaje mi sie że bez sensu jest przepłacać za ultera skoro ten drugi brzmi równie fajnie a wg mnie nawet lepiej smile.gif

Napisano

nie lepiej, tylko zależy jaki kto chce dźwięk. Jak basowy to ulter, jak bardziej rajdowy to Michael, a później pełny przelot oink.gif

Napisano
  • Autor

chodzi mi tylko o to czy nie bedzie za głośno, zbliża mi się przegląd a stary tłumik ma dziury, wiec muszę na coś nie dziurawego zmnienić a mam w sumie taki tłumik za 150zł a seryjny tłumik z 120zł kosztuje. Kat mam.

Napisano

> chodzi mi tylko o to czy nie bedzie za głośno, zbliża mi się przegląd a stary tłumik ma dziury,

> wiec muszę na coś nie dziurawego zmnienić a mam w sumie taki tłumik za 150zł a seryjny tłumik

> z 120zł kosztuje. Kat mam.

To zmieniaj i się nie zastanawiaj.

U mnie ostatnio na przeglądzie się troche czepiał ale puścił. To tylko dlatego że w pomieszczeniu faktycznie było głośno...

Napisano

> Panowie moge tanio kupić w dobrej cenie nowy tłumik michaela WS, pytanie jak to głośno chodzi? czy

> mozna na tym na codzien jeżdzić? przejdzie przegląd?

> Niestety TS nie mają

> pozdro

do 1,1 nad żadnym majkelem bym się nie zastanawiał, tylko pakował się w kanta.

Moim zdaniem najlepszy i najtańszy do serii 1.1 ok.gif

Napisano

> chodzi mi tylko o to czy nie bedzie za głośno, zbliża mi się przegląd a stary tłumik ma dziury,

> wiec muszę na coś nie dziurawego zmnienić a mam w sumie taki tłumik za 150zł a seryjny tłumik

> z 120zł kosztuje. Kat mam.

O przegląd się nie martw, ja na kancie przeszedłem bez problemu (razem z katem), a ten zestaw był głośniejszy niż michaś ok.gif

W tym roku już bez kata i też przeszedłem bez problemu grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.