Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak w Aveo II wymienić przednią postojówkę? Bo się nie da...

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie - obracam oprawką (bez demontażu reflektora), ale nie wychodzi. Jakoś inaczej się wyjmuje niż w innych autach?

Proszę o pomoc - od wczoraj nowe Aveo, a już wstyd... wink.gif

Napisano
  • Autor

No trudno - nikt nie wie frown.gif

Próbowałem od środka wypchnąć, przekręcałem we wszystkie strony - nijak nie chce wyjść. A instrukcja jest nader ogólna ("wyjąć oprawkę").

Nikt nie wymieniał postojówki, czy nikt nie chce pomóc? Wystarczyłaby wskazówka "przekręć oprawkę do pozycji x i wyjmij".... blagam.gif

Napisano

> No trudno - nikt nie wie

> Próbowałem od środka wypchnąć, przekręcałem we wszystkie strony - nijak nie chce wyjść. A

> instrukcja jest nader ogólna ("wyjąć oprawkę").

> Nikt nie wymieniał postojówki, czy nikt nie chce pomóc? Wystarczyłaby wskazówka "przekręć oprawkę

> do pozycji x i wyjmij"....

Wakacje, weekend ... zlosnik.gif

W Lacetti z trudem, ale wychodzi ... chyba nawet bez przekręcania ... z tym, że do wymiany żarówek wyciągam cały reflektor smile.gif

Napisano

> No trudno - nikt nie wie

> Próbowałem od środka wypchnąć, przekręcałem we wszystkie strony - nijak nie chce wyjść. A

> instrukcja jest nader ogólna ("wyjąć oprawkę").

> Nikt nie wymieniał postojówki, czy nikt nie chce pomóc? Wystarczyłaby wskazówka "przekręć oprawkę

> do pozycji x i wyjmij"....

u mnie bardzo ciężko się wymieniało postojówkę - musiałem mocno ciągnąć, reflektor był wyjęty przy wymianie

Napisano
  • Autor

> u mnie bardzo ciężko się wymieniało postojówkę - musiałem mocno ciągnąć, reflektor był wyjęty przy

> wymianie

A co konkretnie ciągnąłeś: żarówkę z oprawki do środka reflektora, czy całą oprawkę w tył? Jak oprawkę, to ją przekręcałeś - jak tak to do jakiej pozycji, o ile, albo coś... bo nie wiem? frown.gif

Napisano

> A co konkretnie ciągnąłeś: żarówkę z oprawki do środka reflektora, czy całą oprawkę w tył? Jak

> oprawkę, to ją przekręcałeś - jak tak to do jakiej pozycji, o ile, albo coś... bo nie wiem?

myślisz, że to pamiętam?

Napisano

> Jak w temacie - obracam oprawką (bez demontażu reflektora), ale nie wychodzi. Jakoś inaczej się

> wyjmuje niż w innych autach?

> Proszę o pomoc - od wczoraj nowe Aveo, a już wstyd...

t 200 czy t 250?

Napisano
  • Autor

najnowszy - czyli chyba t250 smile.gif

Napisano

> najnowszy - czyli chyba t250

Ja mam T200, ale pewnie jest podobnie. Nie trzeba wyjmowac lampy. Sciagasz gumowa oslone i wyciagas zpsotojowke. Czasem trzeba sie nasilowac.

Napisano
  • Autor

> Ja mam T200, ale pewnie jest podobnie. Nie trzeba wyjmowac lampy. Sciagasz gumowa oslone i wyciagas

> zpsotojowke. Czasem trzeba sie nasilowac.

Dzięki - dzisiaj w ASO wymienili. Faktycznie, trzeba się nasiłować:( Szkoda, że nie zgadaliśmy się wcześniej smile.gif

Napisano

> Dzięki - dzisiaj w ASO wymienili. Faktycznie, trzeba się nasiłować:( Szkoda, że nie zgadaliśmy się

> wcześniej

UUUUU trzeba bylo chwilke sie wstrzymac pewnie slono zaplaciles. Na przyszlosc lepiej na Orlen pojechac za 5 zl wymienia grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> UUUUU trzeba bylo chwilke sie wstrzymac pewnie slono zaplaciles. Na przyszlosc lepiej na Orlen

> pojechac za 5 zl wymienia

zeby.GIF

No tak się złożyło, że jednak nie - dlatego, że zgłosiłem awarię w postaci nie świecenia kontrolki rezerwy. I to tak przy okazji...

Inna sprawa, że z kontrolką nikt nic nie wie...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.