Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Padł mi komp dzisiaj w trasie ...

Featured Replies

Napisano

jechałem dzisiaj z Łodzi do Costa bRawy Mazowieckiej i po drodze podczas wyprzedzania auto dostało potężnego laga, na szczęście dałem radę ukończyć manewr bezkolizyjnie i okazało się że autko zaczęło pracowac na 2 garach sick.gif, obdzwoniłem kilku speców z CMŁ i jak zwykle Driver służył mi swoją pomocą za co po raz kolejny wilekie dzięki bow.gif, miałem nadzieję że to że nie bangla na tych 2 garach spowodowane jest awarią cewki i po jej wymianie wszystko wróci do normy, ale niestety frown.gif, po zakupie i wymianie cewki w Rawie, było nadal tak samo, a nawet gorzej bo bez sensu wydałem 75zł a juz w perspektywie miałem wymiane lub naprawe kompa, moje obawy i wspólna diagnoza Drivera i moja potwierdziła sie po podłączeniu pod kompa, wywaliło błąd cewki co jest równoznaczne z brakiem zasilania jednej z cewek= komp papa 30.GIF

i teraz pytanie, czy ktos naprawiał komp żelowy, jak tak to gdzie i za ile, czy lepiej naprawić czy wymienić na ten duży komp z jedna wtyczką razem z wiązką niewiem.gif, prosze o jakieś sugestie bo jestem lekko zdezorientowany panic.gif

Napisano

Za 500zl, gosc u mne na osiedlu naprawil nierozbieralny z PII 1.2 60KM. Lata do dzis

Napisano
  • Autor

> Za 500zl, gosc u mne na osiedlu naprawil nierozbieralny z PII 1.2 60KM. Lata do dzis

dzięki Żuraw, troszke mnie to podnosi na duchu bo kiedyś słyszałem że pomimo naprawy te żelowe kompy były małostabilne i po pewnym czasie usterka sie wznawiała frown.gif, znalazłem na allegro goscia z Łodzi który trzaska te tematy w cenie 250zł i będę miał blisko żeby go opier... w razie problemu wink.gif

pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie bow.gif

Napisano
  • Autor

w razie gdyby komuś padł żeluś to chłopaki z Magnetto na Tuwima 95 w Łodzi dają radę, usługa 250zł, szybko i fachowo, w razie potrzeby mogę wytłumaczyć jak dojechać

pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.