Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dibeisi DBS-P8007

Featured Replies

Napisano

własnie.... czy ktos mial do czynienia z ta oto skrzynia? Jesli tak to jakie wrazenia? oplaca sie brac ją i podlaczac w CC? panic.gif

03370670460188709695.jpg

Napisano

> to widze na bogato sprzet

ogólnie firmy takie jak Dibeisi albo Alphard sobie odpuść smile.gif nabawić się można rozstroju nerwowego przy słuchaniu wink.gif

Napisano
  • Autor

> ogólnie firmy takie jak Dibeisi albo Alphard sobie odpuść nabawić się można rozstroju nerwowego

> przy słuchaniu

no nic podlacze i osobiscie sprawdze jak cos to wypitole to na smieci xD

Napisano

> ogólnie firmy takie jak Dibeisi albo Alphard sobie odpuść nabawić się można rozstroju nerwowego

> przy słuchaniu

wyczytales w internecie czy wiesz z autopsji?

Napisano

> wiem z autopsji

akurat co do tego glosnika nie wypowiem sie bo go nie slyszalem, ale wiem, ze niektore modele alpharda i innych tanich firm potrafia niezle grac jak na swoja cene. Druga rzecz nie kazdy zaczyna od wyczesanego sprzetu za pare tys zl. Skoro kolezanka ma mozliwosc wziecia takie jskrzyni za friko na jej miejscu smialo bym bral ok.gif gdy nei spelni jej oczekiwan pogonil na allegro mlodemu tjunerowi dolozyl i kupil juz cos sprawdzonego. Takie jest moje zdanie

Napisano
  • Autor

> akurat co do tego glosnika nie wypowiem sie bo go nie slyszalem, ale wiem, ze niektore modele

> alpharda i innych tanich firm potrafia niezle grac jak na swoja cene. Druga rzecz nie kazdy

> zaczyna od wyczesanego sprzetu za pare tys zl. Skoro kolezanka ma mozliwosc wziecia takie

> jskrzyni za friko na jej miejscu smialo bym bral gdy nei spelni jej oczekiwan pogonil na

> allegro mlodemu tjunerowi dolozyl i kupil juz cos sprawdzonego. Takie jest moje zdanie

chodzi o to ze mi mi cos lepiej gralo nic jest teraz niekoniecznie zalezy mi na jakims super efekcie i tak nie znam sie jak powinno grac zeby bylo dobrze mam okazje miec za free to wiec sie zdecyduje.... jesli dla mnie, dla kogos kto kompletnie na tym sie nie zna, bedze lipa to rzeczywsicie to wyypitole

Napisano

> chodzi o to ze mi mi cos lepiej gralo nic jest teraz niekoniecznie zalezy mi na jakims super

> efekcie i tak nie znam sie jak powinno grac zeby bylo dobrze mam okazje miec za free to wiec

> sie zdecyduje.... jesli dla mnie, dla kogos kto kompletnie na tym sie nie zna, bedze lipa to

> rzeczywsicie to wyypitole

otoz to ja tez zaczynalem od alpierda 20cm na poczatku jak jeszcze nie mailem kasy na w maire markowy sprzet ok.gif

na poczatku bedzie cie to zadowalac pozniej apetyt rosnie w miare jedzenia smile.gif

Napisano
  • Autor

> otoz to ja tez zaczynalem od alpierda 20cm na poczatku jak jeszcze nie mailem kasy na w maire

> markowy sprzet

> na poczatku bedzie cie to zadowalac pozniej apetyt rosnie w miare jedzenia

dlatego tez nie wsiadam w nic lepszego niz CC 704 270635636-JUMP2.gif

Napisano

> dlatego tez nie wsiadam w nic lepszego niz CC 704

ta szkrzynia jest z wbudowanym wzmacniaczem?

Napisano

> yup

no to masz tyle co podlaczyc i posluchac znajac zycie na poczatku przez pewnien okres czasu bedziesz zadowolona bo jakies tam UMCY UMCY bedzie ok.gif

Napisano
  • Autor

> no to masz tyle co podlaczyc i posluchac znajac zycie na poczatku przez pewnien okres czasu

> bedziesz zadowolona bo jakies tam UMCY UMCY bedzie

no pewnie tak bo mam takie 2 glosniczunie ledwe

Napisano

> no pewnie tak bo mam takie 2 glosniczunie ledwe

lepsze dwa glosniczki z radiem niz zestaw glosnikow bez radia hehe.gif

Napisano
  • Autor

> a jak za darmo daja ?

noo i jeszcze ten glosnik wymieniony na lepszy pod ta kratka? xD

Napisano
  • Autor

ok...podlaczone ...gra ladnie i zostal wymieniony glosnik w tym wiec z tego dibiesi jest tylko obudowa.. + 'cykacze' z przodu i gra elegancko biglaugh.gif teraz tylko wymiana glosnikow na lepsiejsze i bedzie juz eeeeeeeeeextra

Napisano

a na jaki głośnik wymieniłaś? zlosnik.gif

Napisano

> a na jaki głośnik wymieniłaś?

mój pierwszy głośnik hehe.gif American Power czy cuś takiego grinser006.gif po dwóch dniach od zakupy puściłem go dalej w obieg, a teraz trafił do Justyny zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> mój pierwszy głośnik American Power czy cuś takiego po dwóch dniach od zakupy puściłem go dalej

> w obieg, a teraz trafił do Justyny

no poki smiga to niech smiga waytogo.gif

Napisano

> ok...podlaczone ...gra ladnie i zostal wymieniony glosnik w tym wiec z tego dibiesi jest tylko

> obudowa.. + 'cykacze' z przodu i gra elegancko teraz tylko wymiana glosnikow na lepsiejsze

> i bedzie juz eeeeeeeeeextra

wczoraj miałem odsłuch na żywo i tak jak mówiłem, brakuje przodu, wysokotonowe w miejscach na seryjne to zły pomysł, zamiast tych sykaczy podłączyłbym jakieś 10cm i byłoby zdecydowanie lepiej

Napisano

> przy słuchaniu

Oj mylisz się i to bardzo ok.gif

Najwyższe modele tych firm potrafią bardzo ładnie zagrać, chociaż nie mówie że to jest jakaś wysoka półka alien.gif

Napisano
  • Autor

> wczoraj miałem odsłuch na żywo i tak jak mówiłem, brakuje przodu, wysokotonowe w miejscach na

> seryjne to zły pomysł, zamiast tych sykaczy podłączyłbym jakieś 10cm i byłoby zdecydowanie

> lepiej

jak bede miec kase kupuje nowke radio na 4 glosniki i bede modzic nie martw sie to tak nie zostanie

na razie na nic lepszego mnie nie stac wybacz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.