Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pompka spryskiwacza Megane

Featured Replies

Napisano

Megane I phII, spryskiwacz pełny płynu, słychać pompkę, ale trzeba baaaardzo długo czekać aż poleci na szybę - oczywiście dzieje się tak po dłuższym nieużywaniu spryskiwacza. Jak już poleci - to później już działa od razu. Jakiś zaworek zwrotny pewnie się pożegnał czule zlosnik.gif - jest coś takiego, jeżeli tak to gdzie szukać? Ale pewnie i tak pompkę trzeba będzie w całości wymienić, bo jak znam życie zaworek oddzielnie nie występuje zlosnik.gif. Dużo worków pieniędzy szykować na taką pompkę? I kupić po prostu do Megane czy było tysiąc odmian i nie takie proste trafić na tą właściwą? zlosnik.gif

Napisano

proszę manual jakiś tekst do pompki w megance z 2000r

ja się zastosowałem i u mnie rainy.gif pryska waytogo.gif

Napisano

> Megane I phII, spryskiwacz pełny płynu, słychać pompkę, ale trzeba baaaardzo długo czekać aż poleci

> na szybę - oczywiście dzieje się tak po dłuższym nieużywaniu spryskiwacza. Jak już poleci - to

> później już działa od razu. Jakiś zaworek zwrotny pewnie się pożegnał czule - jest coś

> takiego, jeżeli tak to gdzie szukać? Ale pewnie i tak pompkę trzeba będzie w całości wymienić,

> bo jak znam życie zaworek oddzielnie nie występuje . Dużo worków pieniędzy szykować na taką

> pompkę? I kupić po prostu do Megane czy było tysiąc odmian i nie takie proste trafić na tą

> właściwą?

Rozbierałem nadkole chyba z 7 razy przez 2 lata. Tez miałem jaja z pompką,ale działa. Zbiorniczek kleiłem juz 2 razy zlosnik.gifMusze kupił 2 koreczki do mocowania nadkola mad.gif Wężyk od spryskiwacza tez skruciłem ,leci jak głupie teraz.Te francuzy hehe.gif

Napisano
  • Autor

> proszę manual jakiś tekst do pompki w megance z 2000r

> ja się zastosowałem i u mnie pryska

ok.gifdzięki, jak znajdę chwilę, to dokładnie poczytam, ale z tego co przejrzałem na szybko, to nie wiem, czy nie lepszym rozwiązaniem będzie zakup nowej pompki za c.a 30zł zlosnik.gif

Napisano

> dzięki, jak znajdę chwilę, to dokładnie poczytam, ale z tego co przejrzałem na szybko, to nie

> wiem, czy nie lepszym rozwiązaniem będzie zakup nowej pompki za c.a 30zł

nie wiem czy jest sens zakupu hmm.gif

ja swoja zrobiłem zgodnie z manualem już ponad rok temu i jest OK

a wiesz radość ze zrobienia czegoś samemu - bezcenna zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> nie wiem czy jest sens zakupu

> ja swoja zrobiłem zgodnie z manualem już ponad rok temu i jest OK

> a wiesz radość ze zrobienia czegoś samemu - bezcenna

wiem...tylko czasu ciągle brak zlosnik.gif wymiana jest szybsza, ale może znajdę chwilę jeszcze w sierpniu i się pobawię z tą pompką...tylko jak na złość wczoraj tankowałem paliwo i oczywiście dotankowałem płynu do spryskiwacza do pełna zlosnik.gif

BTW. - na jednej stacji mam fajne urządzenie - dystrybutor płynu do spryskiwacza, sygnowany przez Wurth'a - pistolet jak do paliwa, tylko mniejszy i lejesz płyn na litry - jak paliwo. Płyn ma świetny zapach zielonego jabłuszka (nie jak śmierdziele z marketu zlosnik.gif) i kosztuje 0.99zł za litr ok.gif - fajna sprawa i do tego tanio ok.gif

Napisano

> wiem...tylko czasu ciągle brak wymiana jest szybsza, ale może znajdę chwilę jeszcze w sierpniu i

> się pobawię z tą pompką...tylko jak na złość wczoraj tankowałem paliwo i oczywiście

> dotankowałem płynu do spryskiwacza do pełna

> BTW. - na jednej stacji mam fajne urządzenie - dystrybutor płynu do spryskiwacza, sygnowany przez

> Wurth'a - pistolet jak do paliwa, tylko mniejszy i lejesz płyn na litry - jak paliwo. Płyn ma

> świetny zapach zielonego jabłuszka (nie jak śmierdziele z marketu ) i kosztuje 0.99zł za litr

> - fajna sprawa i do tego tanio

Kupuje w Auchan 5l za 2.19 i nie smierdzi smile.gif

Napisano

> Kupuje w Auchan 5l za 2.19 i nie smierdzi

ja ostatnio tez w jakims markecie 5 litrów 2,99 i tez zielone jabłuszko a faktem ze całkiem dobrze rozpuszcza brudry i smug nie pozostawia

Napisano

to też już przerabiałem zlosnik.gif

następną niespodzianką jaką może zaskoczyć Cię pompka, to np. psikanie do tyłu = mazanie szyby na sucho zlosnik.gif

wyszarpałem na szrocie z jakiegoś anglika pompkę za 20 zł

wymiana dość kłopotliwa (**owy dostęp), mimo ściągnięcia nadkoli.

Radzę kupić od razu nowe plastikowe spinki 1zl/1szt ok.gif

Napisano

> nie wiem czy jest sens zakupu

> ja swoja zrobiłem zgodnie z manualem już ponad rok temu i jest OK

> a wiesz radość ze zrobienia czegoś samemu - bezcenna

Ale wymienić też trzeba samemu zlosnik.gif

mam teraz dwie pompki jakby co zlosnik.gif

Napisano

> to też już przerabiałem

> następną niespodzianką jaką może zaskoczyć Cię pompka, to np. psikanie do tyłu = mazanie szyby na

> sucho

> wyszarpałem na szrocie z jakiegoś anglika pompkę za 20 zł

> wymiana dość kłopotliwa (**owy dostęp), mimo ściągnięcia nadkoli.

> Radzę kupić od razu nowe plastikowe spinki 1zl/1szt

Gdzie sie kupuje te spinki ?Brakuje mi pod maska 1 szt.i w nadkolach sie wyrobiły zlosnik.gif

Napisano

> Gdzie sie kupuje te spinki ?Brakuje mi pod maska 1 szt.i w nadkolach sie wyrobiły

pojechalem do pierwszego motoryzacyjnego zlosnik.gifzlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.