Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy można jakoś zwiększyć moc ?

Featured Replies

Napisano

Mam honde civic 1.3 75KM na gaźniku elektronicznym, czy da się coś zrobić żeby uzyskać więcej mocy na gazie, bo różnica benzyna/gaz jest ogromna.

Instalacje mam najprostszą, bez żadnego komputera, bo nawet chyba nie da się go dołożyć ? niewiem.gif

Napisano

> Mam honde civic 1.3 75KM na gaźniku elektronicznym, czy da się coś zrobić żeby uzyskać więcej mocy

> na gazie, bo różnica benzyna/gaz jest ogromna.

> Instalacje mam najprostszą, bez żadnego komputera, bo nawet chyba nie da się go dołożyć ?

A instalacja na pewno jest dobrze wyregulowana? Ja mialem auto z Igen i miedzy gazem a noPb roznica byla prawie nie wyczowalna

Napisano

> Mam honde civic 1.3 75KM na gaźniku elektronicznym, czy da się coś zrobić żeby uzyskać więcej mocy

> Instalacje mam najprostszą, bez żadnego komputera, bo nawet chyba nie da się go dołożyć ?

o kurka to ja na CC 7secie nie czuje roznicy prawie moze rzeczwiscie jakos wyregulowane slabo? hmm.gif

Napisano
  • Autor

> A instalacja na pewno jest dobrze wyregulowana? Ja mialem auto z Igen i miedzy gazem a noPb roznica

> byla prawie nie wyczowalna

W sumie wydaje mi się że dobrze, w sumie w końcu tam dużo nie ma do regulacji 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> o kurka to ja na CC 7secie nie czuje roznicy prawie moze rzeczwiscie jakos wyregulowane slabo?

Miałem CC 900 i tam też różnica była spora niewiem.gif

Napisano

> W sumie wydaje mi się że dobrze, w sumie w końcu tam dużo nie ma do regulacji

A mnie się wydaje że jest źle ustawiona, dużo do regulacji nie ma bo tylko 2 śruby, ale wystarczy że będzie o pół obrotu źle i będzie muł. Podjedź do dobrego gazownika i nich sprawdzi, przy okazji niech wymieni filtr gazu. Aha na regulacje gazu trzeba mieć nowy filtr powietrza bo inaczej kupa z ostawiania.

Nie powinno być bardzo zauważalnej straty mocy.

Mam 1.0 w UNO i jest tylko delikatna różnica.

Napisano

ustawić wcześniejszy zapłon

Napisano

Ameryki nie odkryję - źle wyregulowane, tyle że jak ktoś myśli że na postoju na biegu jałowym ustawi i będzie git... to niestety nie pojedzie to dobrze.

Napisano

Źle wyregulowane, zapchany filtr, zużyty parownik lub np. lewe powietrze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.