Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gdzie nabyć poduszki (gumy) drążka stabilizatora do Aveo 4d?

Featured Replies

Napisano

Witam!

Pytanie jak w temacie. Wybiły mi się gumy, za pośrednictewm których mocowany jest drąg stabilizatora do półki przedniego zawieszenia (w każdym razie tak wynika z oględzin pod autem, bo stuka). Czy ktoś to kupował/wymieniał/wie, ile kosztuje i gdzie kupić wysyłkowo? Szukałem na Allegro, ale nie mogę znaleźć. Czy przy okazji należy wymienić łączniki, czy też da się wymienić same gumy? Pytam, bo nie wiem, jak są zbudowane, czy trzeba je w jakiś sposób naciągać od końca drąga, czy mają nacięcie do nakładania (wtedy nie jest konieczny demontaż łączników)?

Proszę o wszelkie sugestie.

Napisano

A czemu nie w ASO i po jakim czasie i przebiegu są do wymiany? I jakie objawy ewentualnie...?

Napisano

Zobacz ile sa w ASO i zobacz cene w Potak maja strone www. Mozesz szybko porownac.

Napisano

2009 to on chyba jeszcze na gwar ? Jedz do aso ,mi dzis zamowili mocowanie amortyzatora na tyl smile.gif

Napisano

> W intercarsie mają - link

> ich nr części J70030D

TO jeszcze podaj numer klienta bo bez tego intercars jest jak lokata - BEZ SENSU...

Napisano

> TO jeszcze podaj numer klienta bo bez tego intercars jest jak lokata - BEZ SENSU...

Wcale nie jest bez sensu - wrzucasz podany nr w wyszukiwarkę InterCars i wywala Ci poduszkę za niecałe 6 zł. Trochę inwencji...

Napisano

> Wcale nie jest bez sensu - wrzucasz podany nr w wyszukiwarkę InterCars i wywala Ci poduszkę za

> niecałe 6 zł. Trochę inwencji...

No i ? Wszedzie jest po 6zl jednak bywa ,ze w IC potrafi byc 200% przebitki dla czlowieka z ulicy dlatego moim zdaniem BEZ SENSU waytogo.gif

Zreszta czesci do szewich na necie to potak ok.gif

Napisano
  • Autor

> A czemu nie w ASO

Bo do ASO mam dość daleko i nie lubię ich cen. Poza tym robota jest "pryszczowata" i zajmie mi góra 20 min.

i po jakim czasie i przebiegu są do wymiany? I jakie objawy ewentualnie...?

wszystko jest w tekście i podpisie.

Napisano
  • Autor

> 2009 to on chyba jeszcze na gwar ? Jedz do aso ,mi dzis zamowili mocowanie amortyzatora na tyl

Auto jest z 2007 (patrz mój podpis). Od dawna nie ma gwarancji ze względu na olanie przeglądów, samodzielny montaż LPG, alarmu,świateł dziennych, czujników parkowania, radia CB itd..... wink.gif

Napisano

> Bo do ASO mam dość daleko i nie lubię ich cen. Poza tym robota jest "pryszczowata" i zajmie mi góra

> 20 min.

To Potak smile.gif zasugerowal sie data zakupu wink.gif

Napisano

> bywa ,ze w IC potrafi byc 200% przebitki dla czlowieka z ulicy

Byłeś, widziałeś, czy urban legends powtarzasz ?

Bo mi się nie zdarzyło, żeby cena odbiegała od tej ze strony www. Owszem, zakup "na firmę" ale nie branży motoryzacyjnej.

Każdy ma chyba jakiegoś znajomego prowadzącego dz.g, który użyczy swoich danych.

> Zreszta czesci do szewich na necie to potak

Potak jest w Łodzi, a intercarsa mam parę sztuk w Krakowie. Przy gumkach za 5 zł cena przesyłki zabija sensowność kupowania tego poza Krakowem.

Napisano

> Byłeś, widziałeś, czy urban legends powtarzasz ?

> Bo mi się nie zdarzyło, żeby cena odbiegała od tej ze strony www. Owszem, zakup "na firmę" ale nie

> branży motoryzacyjnej.

> Każdy ma chyba jakiegoś znajomego prowadzącego dz.g, który użyczy swoich danych.

Byłem doswiadczyłem na sobie... Na praktyke lekarska nie chcieli dac znizki 033102bebe_1_prv.gif

> Potak jest w Łodzi, a intercarsa mam parę sztuk w Krakowie. Przy gumkach za 5 zł cena przesyłki

> zabija sensowność kupowania tego poza Krakowem.

A to czesci kupujemy tylko w potaku i IC ?

Napisano

Objawów nie ma w tekście - a te w różnych autach potrafią być... różne. grinser006.gif

Napisano

> Byłem doswiadczyłem na sobie... Na praktyke lekarska nie chcieli dac znizki

OK, mi też zniżki nie dali - ale przy cenie gumki 5 zł to jakoś przeboleję, że nie zapłacę 4,80 hehe.gif

> A to czesci kupujemy tylko w potaku i IC ?

IC ma tą zaletę, że patrzę w katalog i wiem czy mają, co mają i w jakiej cenie - nie muszę dzwonić po lokalnych sklepikach, opowiadać co chcę i czekać na informację, czy, kiedy i za ile to może być.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.